subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 19. kolo (petak)

ŠTUTGART – MAJNC

ŠTUTGART se trenutno nalazi na sredini tabeli sa do sada 22 osvojena poena, odnosno imaju +7 u odnosu na opasnu zonu, što je svakako njihov prevashodni cilj – opstanak u Bundesligi. U poslednje vreme beleže slabije rezultate, jer su osvojili samo jedan bod iz predhodna tri duela, te ostvarili su samo jednu pobedu na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica. Popularne „Švabe“ sa 33 postignutih pogodaka jedan su od najefikasnijih timova u šampionatu, ali sa druge strane u fazi odbrane nisu na visokom nivou, jer su do ovog kola „kapitulirali“ u 29 navrata, te na njihovim susretima se postiže veliki broj golova. Štutgart daleko kvalitetnije partije prikazuje na strani (gde su trenutno drugi najbolji gostujući tim u ligi), dok na svom terenu imaju dosta problema, gde na osam odigranih utakmica do sada nisu zabeležili nijedan trijumf – pet remija i tri poraza. Van stroja su – B.Sosa (defanzivac), M.Awoudja (defanzivac), P.Forster (vezista), C.Mola (vezista), L.Egloff (vezista), H.Al Ghaddioui (napadač).

Očekivani sastav (3-1-4-2)G.Kobel – K.Mavropanos, W.Anton, M.Kempf – W.Endo – T.Coulibaly, O.Mangala, C.Castro, S.Wamangituka – M.Klimowicz, N.I.Gonzalez

MAJNC je u minulom kolu na svom terenu ostvario veliku pobedu protiv favorizovanog RB Lajpciga (3:2), što je svakako veliki podstrek za njih u nastavku sezone u „borbi“ za opstanak u Bundesligi. Ipak, popularne „Petice“ se i dalje nalaze u opasnoj zoni, te su im neophodni dobri rezultati i bodovi u kontinuitetu. U proseku postižu jedan pogodak po utakmici, ali dosta problema postoji u fazi odbrane, gde su do sada primili čak 38 golova (prosečno preko dva pogotka po meču), čime imaju drugu „najporozniju“ defanzivu u ligi. Kao i na velikoj većini gostovanja, pa tako i sada im pripada uloga autsajdera, ali kako su „osokoljeni“ spomenutim trijumfom minulog vikenda, kao i činjenica da njihov rival nije u dobroj seriji rezultata (pogotovo na svom stadionu) im daje za pravo da mogu da se nadaju pozitivnom ishodu ovoga puta. Biće oslabljeni neigranjem – D.Brosinski (defanzivac), D.Kohr (vezista), E.Fernades (vezista), P.Kunde Malong (vezista), L.Barreiro (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) R.Zentner – J.St. Juste, S.Bell, M.Niakhate – D.Da Costa, L.Oztunali, D.Latza, P.Mwene – J-P.Boetius – R.Quaison, K.Onisiwo

 

Predlog za tipovanje3+ / @1.552:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu “Mercedes-Benz Arena“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje