petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 20. kolo (nedelja)

HOFENHAJM – AJNTRAHT FRANKFURT

HOFENHAJM je u predhodnom kolu na gostovanju protiv minhenskog Bajerna pretrpeo očekivan poraz (4:1), ali su generalno u poslednje vreme podigli nivo svojih izdanja, jer su pre spomenutog susreta sa „Bavarcima“, uspeli da osvoje sedam bodova iz tri utakmice. Klub iz Zinshajma zaostaje za timovima koji se nalaze na pozicijama koja vode u Evropu naredne sezone, te su im dobri rezultati u kontinuiteti itekako potrebni u narednom periodu. U aktuelnom šampionatu, igraju zaista efikasne utakmice – trenutna gol razlika iznosi 29:34, te u proseku na njihovim duelima vidimo po 3.31 pogodaka po meču. Dodatni motiv na predstojećem susretu imaće u činjenici da su na poslednjih pet međusebnih utakmica protiv kluba iz Frankfurta doživeli neuspehe, te je sada prioritet napokon prekinuti taj slab niz rezultata. Van stroja su – E.Bicakcic (defanzivac), B.Hubner (defanzivac), K.Akpoguma (defanzivac), K.Stafylidis (defanzivac), D.Geiger (vezista), dok je upitan nastup – R.Sessegnon (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) O.Baumann – K.Vogt, K.Nuhu, S.Posch – M.Gacinovic, D.Samassekou, S.Rudy, M.John – C.Baumgartner, I.Bebou – A.Kramaric

AJNTRAHT FRANKFURT se nalazi u zaista sjajnoj formi, jer su bez poraza na poslednjih osam prvenstvenih duela (6 pobeda i 2 remija). Popularni „Orlovi“ bi eventualnim trijumfom ponovo dospeli među TOP 4 tima Bundeslige, te svakako i gosti imaju svojih motiva u ovom susretu. Izuzetno su efikasni u fazi napada, sa 38 postignutih golova (u proseku dva po meču) su među „najubojitijim“ timovima u ligi, ali sa druge strane defanzivno nisu na „zavidnom nivou“, jer su do ovog kola primili 28 pogodaka. Usled odličnog momentuma u kojem se trenutno nalaze, uz spomenutu tradiciju koja im ide „na ruku“, im ovoga puta pripada uloga favorita. Za goste neće nastupiti – M.Schubert (golman), E.Durm (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1)K.Trapp – M.Hinteregger, O.N’Dicka, Tuta – A.Barkok, D.Sow, S.Rode, F.Kostic – D.Kamada, A.Younes – A.Silva

 

Predlog za tipovanje – 1+I&3+ / @1.55 – 1:3 (0:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu “PreZero Arena”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje