sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 21. kolo (nedelja)

VOLFZBURG – GROJTER FIRT

VOLFZBURG igra zaista izuzetno slabu sezonu (nakon odlične prošle), jer se trenutno nalaze u zoni ispadanja sa 21. osvojenim bodom. Popularni „Vukovi“ su pritom u izuzetno lošoj seriji rezultata, jer nemaju pobedu u Bundesligi još od početka oktobra meseca, a na poslednjih devet prvenstvenih duela osvojili su samo dva boda (sedam poraza i dva remija). Sve to ih je dovelo do opasne zone, te što pre moraju da se „probude“ i da krenu sa boljim izdanjima i osvajanjem bodova, jer je situacija već alarmantna. Neosporno je da Volfzburg ima dosta kvaliteta u svojim redovima, a deluje da sada imaju i „idealnu“ priliku na svom terenu da napokon prekinu „crnu seriju“. Ekipu je tokom zimskog prelaznog roka napustio najbolji golgeter – W.Weghorst, ali su stigle „zamene“u vidu – M.Kruse i J.Wind. Van stroja su – William (defanzivac), P.Otavio (vezista), X.Schlager (vezista), L.Nmecha (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – K.Casteels – J.Brooks, M.Lacroix, S.Bornauw – J.Roussillon, M.Arnold, A.Vranckx, R.Baku – R.Steffen, M.Kruse – J.Wind

GROJTER FIRT se u poslednje vreme „pomerio sa mrtve tačke“, jer su u predhodna četiri kola osvojili šest bodova (tri remija i jedna pobeda). Ipak, i dalje zauzimaju ubedljivo poslednje mesto na prvenstvenoj lestvici sa svega 10 sakupljenih poena. Gledajući njihova izdanja od samog starta sezone, Grojter Firt je svakako glavni kandidat za ekspresan povratak u „Cvajtu“. Novi bundesligaš ima „najporozniju“ defanzivu u ligi sa 52 primljena gola, a ujedno i najslabiji napad sa samo 17 datih pogodaka. Posebno katastrofalno igraju na gostovanjima, gde imaju samo jedan jedini osvojeni bod nakon deset odigranih utakmica uz katastrofalnu gol razliku 8:36. Izvan sastava su – M.Funk (golman), J.Ngankam (napadač), R.Kehr (napadač).

Očekivani sastav (4-3-1-2) S.Burchert  – S.Asta, S.Griesbeck, N.Viergever, J.Willems – P.Seguin, M.Christiansen, T.Tillman – J.Dudziak – J.Leweling, B.Hrgota

 

Predlog za tipovanje – 1 / @1.60 – 4:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Volkswagen Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje