petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 21. kolo (petak)

RB LAJPCIG – AUGZBURG

RB LAJPCIG se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa do sada 41. osvojenim bodom i deluju kao najozbiljniji rival minhenskom Bajernu u „borbi“ za naslov prvaka. Popularni „Crveni bikovi“ su defanzivno najbolji tim u Bundesligi, jer su do ovog kola primili samo 17 pogodaka. Pritom, imaju i epitet ponajboljeg domaćina u ligi sa učinkom od – osam trijumfa, jednog remija i poraza uz svakako pozitivnu gol razliku 19:6. Sada igraju protiv ekipe koja im u poslednje vreme „leži“, jer su izašli kao pobednici iz predhodnih pet međusebnih duela. Van stroja su – B.Henrichs (defanzivac), K.Laimer (vezista), E.Forsberg (vezista), D.Szoboszlai (vezista), F.Hartmann (napadač), J.Kluivert (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)P.Gulasci – W.Orban, D.Upamecano, M.Halstenberg – T.Adams, A.Haidara, M.Sabitzer, Angelino – D.Olmo, L.Samardzic – Y.Poulsen

AUGZBURG je „vezao“ dva poraza u nizu, ali u poslednje vreme i igraju dosta slabo, jer su na predhodnih šest utakmica pretrpeli čak pet poraza. Jedan su od najneefikasnijih timova u ligi, te su do sada postigli tek 20 golova. Sa druge strane, defanzivno nisu „kritični“, jer sa 32 primljenih pogodaka nisu ni među najboljim ni najgorim odbrambenim ekipama (sredina). Posebno „čvrste“ duele igraju na gostovanjima, gde na do sada devet odigranih utakmica imaju gol razliku 9:13. Za goste neće nastupati – Iago (defanzivac), R.Framberger (defanzivac), A.Finnbogason (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)R.Gikiewicz  – R.Gumny, J.Gouweleeuw, F.Uduokhai, M.Pedersen – T.Strobl, C.Gruezo – D.Caligiuri, A.Hahn, M.Richter – F.Niederlechner

 

Predlog za tipovanje1X&2-4 / @1.65 – 2:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu “Red Bull Arena”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje