petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 22. kolo (nedelja)

HOFENHAJM – VERDER BREMEN

HOFENHAJM se trenutno nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli sa do sada 23 osvojena boda. Klub iz Zinshajma je daleko od kvalitetnih partija koje je prikazivao minule sezone, te ovoga puta od „borbe“ za izlazak u Evropu nema ništa. Trenutno imaju samo pet poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, te ukoliko bi „vezali“ par utakmica bez dobrog rezultata, vrlo lako bi sebe mogli da dovedu u dosta nezavidan položaj. Igraju veoma efikasne duele u aktuelnom šampionatu, imaju gol razliku 32:39, što je u proseku 3.38 pogodaka po meču. U naredni duel ulaze „pomalo umorni“, jer su u četvrtak na gostovanju odigrali prvi susret eliminacione faze Lige Evrope protiv Moldea (3:3), a pritom velikih problema imaju za izostancima brojnih igrača – K.Stafylidis (defanzivac), K.Vogt (defanzivac), S.Posch (defanzivac), K.Akpoguma (defanzivac), E.Bicakcic (defanzivac), B.Hubner (defanzivac), R.Sessegnon (vezista), H.Nordtveit (vezista), R.Skov (vezista), D.Geiger (vezista), I.Belfodil (napadač), A.Kramaric (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2) O.Baumann – K.Nuhu, M.Bogarde, C.Richards – P.Kaderabek, S.Rudy, D.Samassekou, M.John – C.Baumgartner – I.Bebou, M.Dabbur

VERDER BREMEN ima isti učinak kao i njihov naredni rival, te i oni su na pet bodova prednosti u odnosi na zonu ispadanja. Popularni „Zeleno-beli“ igraju sasvim korektno u poslednje vreme, jer na predhodnih sedam prvenstvenih utakmica imaju skor od – tri pobede, tri remija i jedan poraz. I ove sezone, klub iz Bremena bolje partije i rezultate prikazuje na gostovanjima (nego na svom terenu), a pritom su ti susreti uglavnom i dosta efikasni – gol razlika kao gost / 15:14. Za goste neće nastupiti – L.Plogmann (golman), M.Veljkovic (defanzivac), M.Friedl (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-1-2)J.Pavlenka – N.Moisander, O.Toprak, C.Gross – T.Gebre Selassie, M.Eggestein, K.Mohwald, L.Augustinsson – L.Bittencourt –  M.Rashica, J.Sargent

Predlog za tipovanje – GG / @1.75 ili 1+I&1+II / @1.65 – 4:0 (2:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 18h na stadionu “PreZero Arena”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje