subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 25. kolo (petak)

AUGZBURG – BORUSIJA MEHENGLADBAH

AUGZBURG trenutno zauzima trinaesto mesto na tabeli sa do sada 26 osvojenih bodova, odnosno imaju sedam poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, što je i njihov osnovni cilj – opstanak u Bundesligi. Generalno, u poslednje vreme prikazuju dosta slabe partije, jer su ostvarili samo jednu pobedu na predhodnih šest ligaških utakmica, a na čak četiri su pretrpeli poraze. Veći broj bodova sakupuli su na gostovanjima nego na svom terenu, te je Augzburg jedan od najslabijih domaćina u ligi sa učinkom od – tri trijumfa, tri remija i šest poraza uz negativnu gol razliku 12:20. Sada im pripada podređena uloga protiv ekipa koja im nikako „ne leži“, odnosno koju nisu uspeli da savladaju na poslednjih devet međusebnih duela. Van stroja su – Iago (defanzivac), F.Jensen (vezista), J.Moravek (vezista), T.Civeja (vezista), A.Finnbogason (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) R.Gikiewicz – R.Framberger, J.Gouweleeuw, F.Uduokhai, M.Pedersen – T.Strobl, R.Khedira – D.Caligiuri, L.Benes, R.Vargas – F.Niederlechner

BORUSIJA MEHENGLADBAH od plasiranja informacije da njihov glavni trener – M.Roze od naredne sezone preuzima Borusiju Dortmund, je potpuno „pala“ u rezultatskom smislu. Tako, popularni „Koltovi“ su bez pobede na poslednjih sedam utakmica u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), od kojih su čak šest porazi. Svakako izuzetno loš učinak za tim koji ima nameru da naredne sezone igra u evropskim takmičenjima, a trenutno ima mesto koje vodi u Ligu Evrope „beži“ sedam poena. Stoga, Borusija Mehengladbah mora podhitno da se „trgne“ i krene da beleži znatno bolje rezultate. Ove sezone na gostovanjima igraju dosta „polovično“ sa skorom od – tri pobede, pet nerešenih ishoda i tri neuspeha, a pritom su ti susreti itekako efikasni, jer imaju kao gosti gol razliku 20:21. Biće oslabljeni neigranjem – M.Doucoure (defanzivac), F.Quizera (vezista), C.Kramer (vezista), J.Hofmann (vezista), dok je upitan nastup – T.Musel (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Y.Sommer – S.Lainer, M.Ginter, N.Elvedi, R.Bensebaini – D.Zakaria, F.Neuhaus – H.Wolf, L.Stindl, M.Thuram -B.Embolo

 

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.60 ili GG / @1.80 – 3:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 2:30 na stadionu “WWK Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje