četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 28. kolo (nedelja)

ŠALKE 04 – AUGZBURG

ŠALKE 04 je od samom starta sezone „zakucan“ za samo dno prvenstvene lestvice, te su gotovo sigurni „putnici“ za ispadanje u niži rang takmičenja. Popularni „Rudari“ imaju samo 10 osvojenih poena na svom kontu, te je izvesno da će naredne takmičarske sezone nastupati u Cvajti. Ostvarili su samo jednu jedinu pobedu u aktuelnom šampionatu uz čak 17 poraza (najviše od svih timova u ligi). Najslabiji napad u Bundesligi sa svega 17 datih golova, kao i „najporoznija“ defanziva sa 71. primljenih pogotkom i više nego dovoljno govori o tome kako klub iz Gelzenkirhena igra ove sezone. Pritom, tokom poslednje nedelje nekolicina ljudi iz uprave je podnela ostavke, te i u organizacionom planu Šalke 04 ima zaista velike probleme, te im predstoji nimalo jednostavno leto, kada moraju da se „pregrupišu“ i pokušaju da naprave kakav-takav plan za predstojeću sezonu. Do kraja prvenstva, praktično treba samo da „odrade posao“, jer kako smo već istakli od njihovog opstanka u Bundesligi nema ništa. Van stroja su – R.Fahrmann (golman), S.Mustafi (defanzivac), William (defanzivac), S.Sane (defanzivac), K.Ludewig (defanzivac), M.Nastasic (defanzivac), H.Mendyl (defanzivac), N.Bentaleb (vezista), N.Boujellab (vezista), L.Mercan (vezista), S.Skrzybsky (napadač).

Očekivani sastav (3-5-1-1)F.Ronnow – T.Becker, B.Stambouli, M.Thiaw – M.Aydin, S.Serdar, O.Mascarell, S.Kolasinac, K.Calhanoglu – A.Harit – K.J.Huntelaar

AUGZBURG se trenutno nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli sa do sada 32 osvojena poena. U ovom momentu imaju sedam poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Stoga, eventualnim osvajanjem celog „plena“ iz narednog duela, praktično bi osigurali svoj status prvoligaša. Sasvim solidno igraju u poslednje vreme, jer su uspeli da ostvare tri trijumfa na predhodnih pet utakmica u Bundesligi. Sada im pripada uloga favorita protiv domaćina koji je u „rasulu“, te fudbaleri Augzburga treba zaista da iskoriste ovu situaciju u svoju korist. Za goste neće nastupiti – Iago (defanzivac), T.Civeja (vezista), F.Jensen (vezista), F.Niederlechner (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) R.Gikiewicz – R.Gumny, J.Gouweleeuw, F.Uduokhai, M.Pedersen – R.Khedira, C.Gruezo – D.Caligiuri, A.Hahn, R.Vargas – M.Richter

 

Predlog za tipovanje X2&2+ / @1.80 – 1:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu “Veltins Arena”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje