sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 28. kolo (nedelja)

BORUSIJA MEHENGLADBAH – MAJNC

BORUSIJA MEHENGLADBAH se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa 33 osvojenih bodova na svom kontu. Ipak, aktuelni plasman je daleko od očekivanja koji su imali na startu sezone – da se bore za „izlazak“ u Evropu. Popularni „Koltovi“ su se napokon „probudili“, te su u minula dva kola ostvarili dva trijumfa. Stoga, imaju namere da nastave sa serijom pobeda, kako bi dodatno napredovali na prvenstvenoj tablici. Godinama unazad bili su među najboljim domaćinima u ligi, dok u tekućem šampionatu to i nije baš slučaj, ali svakako će nastojati da do kraja sezone poprave svoja izdanja i rezultate posebno pred svojom publikom. Van stroja su – M.Doucoure (defanzivac), J.Hofmann (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – Y.Sommer – M.Ginter, N.Elvedi, J.Beyer – S.Lainer, K.Kone, F.Neuhaus, R.Bensebaini – A.Plea, L.Stindl – B.Embolo

MAJNC je u ovom momentu dve pozicije bolje plasiran od svog narednog rivala uz 37 sakupljenih poena, kao i jednu utakmicu manje odigranu. Samim tim, popularne „Petice“ su svakako ostvarile svoj primarni cilj, a to je opstanak u Bundesligi. Potencijalan plasman u Evropu je dosta nerealan domet, te do kraja prvenstva mogu da odigraju bez posebnog rezultatskog pritiska. Majnc u aktuelnoj sezoni daleko bolje partije prikazuje na domaćem terenu (na kojem su osvojili i veliku većinu svojih bodova), dok na strani igraju izuzetno slabo – 9 poraza na 12 odigranih utakmica i prema broju sakupljenih poena drugi su najslabiji gostujući tim u ligi. Izvan sastava su – J.St. Juste (defanzivac), D.Burgzorg (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – R.Zentner – S.Bell, A.Hack, M.Niakhate – S.Widmer, L.Barreiro, A.Stach, A.Caricol – J-P.Boetius, M.Ingvartsen – K.Onisiwo

 

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.75  – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Borussia-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje