sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 28. kolo (petak)

UNION BERLIN – KELN

UNION BERLIN uoči ovog kola zauzima devetu poziciju na tabeli sa 38 osvojenih bodova na svom kontu. Iz predhodna tri prvenstvena duela sakupili su samo jedan bod, ali su imali i dosta teške protivnike u tim susretima. Berlinski klub tokom aktuelne sezone dosta bolje partije i rezultate beleži na svom terenu, gde trenutno ima skor od – sedam pobeda, četiri nerešena ishoda i samo dva poraza (i to od najjačih timova – Bajern Minhena i Borusije Dortmund) uz pozitivnu gol razliku 18:14. Sada im predstoji utakmica protiv ekipe koja im u poslednje vreme „odgovara“, odnosno protiv koje nemaju poraz na predhodnih sedam zvaničnih mečeva. Van stroja su – D.Heintz (defanzivac), N.Giesselmann (defanzivac), L.Oztunali (vezista), K.Endo (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2)F.Ronnow – P.Jaeckel, R.Knoche, T.Baumgartl – G.Trimmel, K.Mohwald, G.Promel, R.Khedira, G.Haraguchi – S.Becker, T.Awoniyi

KELN se trenutno nalazi na sedmom mestu na prvenstvenoj lestvici sa 40 sakupljenih poena. U poslednje vreme su ostvarivali dosta promenljive rezultate, ali i oni su za rivala imali veoma jake klubove. Popularni „Jarčevi“ u tekućem šampionatu bolja izdanja prikazuju pred svojim fanovima pred kojima su osvojili i većinu bodova, dok na gostovanjima igraju znatno slabije – samo tri trijumfa nakon 13 odigranih utakmica uz negativnu gol razliku 17:23. Keln u ovom momentu ima šanse da izbori „izlazak“ u Evropu, ali videćemo da li je to realna opcija za ovaj klub, usled dosta velike i jake konkurencije. Izvan sastava su – B.Schmitz (defanzivac), O.Duda (vezista), L.Schaub (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) –  M.Schwabe – K.Ehizibue, L.Kilian, T.Hubers, J.Hector – S.Ozcan, E.Skhiri – F.Kainz, D.Ljubicic, M.Uth – S.Andersson

 

Predlog za tipovanje – Winner 1 / @1.70 – 1:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „An der Alten Försterei“ u Berlinu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje