četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 29. kolo (nedelja)

BORUSIJA DORTMUND – VERDER BREMEN

BORUSIJA DORTMUND se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli, što je svakako nezadovoljavajuć plasman za njih. Ipak, nakon subotnjih poraza Volfzburga i Ajntraht Frankfurta, popularni „Milioneri“ bi eventualnim trijumfom uspeli znatno da im se bodovno približe i ostanu u „trci“ za plasman u Ligu Šampiona. Ujedno, osvajanjem celog „plena“ bi ponovo preuzeli peto mesto (od Bajer Leverkuzena koji je pobedio u ovom kolu), te je ovo svakako izuzetno bitna utakmica za domaću ekipu. Eliminisani su iz daljeg toka Lige Šampiona, te do kraja mogu maksimalno da se posvete nacionalnom šampionatu. Slabiji rezultati ove sezone posledica su problema koje imaju u fazi odbrane, gde nisu na zavidnom nivou, dok su sa druge strane itekako efikasni, jer u proseku postižu i preko dva gola po meču. Van stroja su – D.Zagadou (defanzivac), M.Schmelzer (defanzivac), A.Witsel (vezista), Y.Moukoko (napadač), J.Sancho (napadač), dok je upitan nastup – T.Delaney (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) M.Hitz – T.Meunier, M.Akanji, M.Hummels, R.Guerreiro – E.Can, J.Bellingham – T.Hazard, M.Reus, G.Reyna – E.Haaland

VERDER BREMEN zauzima 12. mesto na tabeli sa četiri poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. „Zeleno-beli“ igraju veoma slabo u poslednje vreme, jer su u seriji od četiri vezana poraza u Bundesligi. Stoga, klub iz Bremena i dalje nije obezbedio svoj opstanak u elitnom rangu nemačkog fudbala, te su i njima bodovi svakako potrebni. Ipak, sada im pripada uloga velikog autsajdera, jer su u velikom „padu“ forme, a pritom gostuju jednom od najkvalitetnijih timova u ligi koji ima imperativ pobede. Za goste neće nastupiti – L.Plogmann (golman), L.Augustinsson (defanzivac), O.Toprak (defanzivac), N.Woltemade (napadač), N.Fullkrug (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2) – J.Pavlenka – M.Veljkovic, N.Moisander, M.Friedl – T.Gebre Selassie, J.Mbom, K.Mohwald, L.Bittencourt, F.Agu – M.Rashica, J.Sargent

 

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.65 – 4:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu “Signal Iduna Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje