utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 3. kolo (nedelja)

AJNTRAHT FRANKFURT – KELN

AJNTRAHT FRANKFURT je nakon debakla u uvodnom kolu protiv Bajern Minhena (1:6), tokom prošlog vikenda osvojio svoj prvi bod u novoj sezoni posle remija na gostovanju kod Herte Berlin (1:1). Stoga, popularni „Orlovi“ sada pred svojom publikom traže premijerni trijumf u novom prvenstvu, a ujedno da se iskupe domaćim fanovima za spomenuti ubedljiv poraz u premijernom meču. Nakon osvajanja trofeja u Ligi Evrope, obezbedili su plasman u Ligu Šampiona, te nam ostaje da vidimo kako će se ekipa iz Frankfurta prilagoditi paralelnom igranju utakmica i u Bundesligi, ali i najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Ipak, svakako da imaju za cilj daleko bolji plasman u nacionalnom prvenstvu nego minule sezone (12. mesto), a posebno će na mečevima kod kuće nastojati da dođu do kvalitetnih rezultata. Izvan sastava su – A.Buta (defanzivac), A.Toure (defanzivac), J.Onguene (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – K.Trapp – E.N’dicka, Tuta, M.Hasebe – C.Lenz, D.Sow, S.Rode, A.Knauff – M.Gotze, D.Kamada – R.Santos Borre

KELN je na „otvaranju“ šampionata na svom terenu savladao povratnika u elitu, Šalke 04 (3:1), da bi pre nedelju dana osvojili bod na gostovanju protiv RB Lajpciga (2:2). Ipak, popularni „Jarčevi“ su ostali bez usluga svoj najboljeg strelaca – Antoni Modesta (20 golova / 3 asistencije) koji je realizovao transfer u Borusiju Dortmund, a trenutno adekvatna zamena nije dovedena. Pred ovu utakmicu nisu napravili dobru uvertiru, jer su pred svojom publiko pretrpeli dosta neočekivan poraz od mađarskog tima, MOL Fehervara u okviru kvalifikacija za plasman u Ligu Konferencija. Van stroja su – D.Limnios (napadač), M.Uth (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Schwabe – B.Schmitz, L.Kilian, J.Chabot, J.Hector – E.Skhiri, E.Martel – J.Thielmann, D.Ljubicic, F.Kainz – F.Dietz

 

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.60 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Deutsche Bank Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje