sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 3. kolo (petak)

BORUSIJA MEHENGLADBAH – HERTA BERLIN

BORUSIJA MEHENGLADBAH je na dobar način započela novi šampionat, jer su u uvodnom kolu na svom terenu pobedili Hofenhajm (3:1), dok su predhodnog vikenda osvojili bod na stranu protiv Šalkea 04 (2:2), iako su imali prednost do samog kraja utakmice, kada su primili gol u sudijskog nadoknadi vremena iz jedanaesterca. Popularni „Koltovi“ su tako nastavili sa izuzetno efikasnim duelima i ovoga puta, jer je tokom protekle sezone na njihovim susretima viđeno 3.38 golova po meču. U prvenstvu za nama, Borusija Mehngladbah je „podbacila“ u Bundesligi, te je sada cilj plasman u neka od evropskih takmičenja, a upravo će utakmice pred domaćom publikom biti od velike važnosti, imajući u vidu da oni dosta bolje partije i rezultate beleže baš na svom terenu. Van stroja su – T.Musel (vezista), L.Stindl (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – Y.Sommer – S.Lainer, K.Itakura, N.Elvedi, R.Bensebaini – C.Kramer, F.Neuhaus – J.Hofmann, P.Herrmann, M.Thuram – A.Plea

HERTA BERLIN je nastavila tamo gde je i stala prošle sezone. Slaba izdanja i samim tim slabi rezultati. Dosta „lagan“ poraz u gradskom derbiju protiv Union Berlina (3:1), a zatim i prvi osvojeni bod u prvenstvu na svom terenu u susretu sa Ajntraht Frankfurtom (1:1). „Berlinci“ su minule sezone tek kroz baraž utakmice osigurali svoj opstanak u ligi, a prema „prvim procenama“ i ovoga puta im predstoji „borba“ za očuvanje statusa prvoligaša. Bili su izuzetno loši na gostovanjima – 11 poraza na 17 odigranih duela uz čak 38 primljenih pogodaka. Izvan sastava su – O.Alderete (defanzivac), L.Dong-jun (vezista), K.Nsona (napadač), M.Richter (napadač), J.Ngankam (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) O.Christensen – J.Kenny, F.Uremovic, M.Kempf, M.Mittelstadt – L.Tousart, I.Sunjic, S.Serdar – D.Lukebakio, W.Kanga, J-P.Boetius

 

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.55 ili D2+ / @1.55 – 1:0 (1:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Borussia-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje