utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 5. kolo (petak)

HERTA BERLIN – GROJTER FIRT

HERTA BERLIN je napokon u predhodnom kolu stigla do svojih prvih bodova u novoj sezoni (nakon tri vezana poraza), jer su na gostovanju slavili protiv Bohuma (1:3). Videćemo da li je to naznaka boljih izdanja „Berlinaca“ u predstojećem periodu. Uprava kluba je uložila veliki novac tokom poslednjih nekoliko transfer rokova u nova pojačanja, te „na papiru“ imaju sasvim respektabilan tim. Stoga, od njih se očekuje da budu u gornjem delu tabele, a ne „borba“ za opstanak, imajući u vidu njihov igrački kvalitet. Van stroja su – R.Jarstein (golman), J.Torunarigha (defanzivac), S.Jovetic (napadač), L.Klunter (defanzivac), dok su upitni nastupi – M.Dardai (defanzivac), M.Plattenhardt (defanzivac), D.Selke (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Schwolow – D.Zeefuik, D.Boyata, Niklas Stark, D.Jastrzembski – S.Ascacibar, L.Tousart – M.Richter, O.Darida, S.Serdar – I.Belfodil

GROJTER FIRT se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim poenom. Pretrpeli su poraze od Štutgarta,Majnca, Volfzburga dok su remirizali sa Arminijom Bilefeld na svom terenu. Postigli su dva pogotka, ali velikih problema imaju u fazi odbrane, jer su na spomenutim duelima primili čak 11 golova! Veoma slabo su započeli sezonu, te nema dileme da im predstoji velika „borba“ za opstanak, jer su među glavnim kandidatima za ispadanje iz Bundeslige. Izvan sastava su – R.Kehr (napadač), G.Jung (vezista), J.Ngankam (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2) – S.Burchert – J.Willems, J.Hoogma, M.Bauer, M.Meyerhofer – S.Griesbeck, D.Abiama, P.Seguin, J.Dudziak – B.Hrgota, C.Itten

 

Predlog za tipovanje1X&1-3 / @1.95 – 2:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje