subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 6. kolo (petak)

VERDER BREMEN – AUGZBURG

VERDER BREMEN se trenutno nalazi na osmoj poziciji na prvenstvenoj lestvici sa 8 osvojenih bodova na svom kontu. To je svakako veoma dobar učinak za tim koji je ove sezone povratnik u elitni rang nemačkog fudbala. Popularni „zeleno-beli“ za sada igraju veoma efikasne duele, odnosno „na gol više“. Na svakoj utakmici do sada postigli su najmanje po dva gola (što je zaista sjajno), ali problema imaju u fazi odbrane koja je do ovog kola „kapitulirala“ u 10 navrata, odnosno na samo jednog duelu su sačuvali svoju mrežu netaknutom. Iz priloženog se više nego jasno vidi kakav je stil igre kluba iz Bremena, a svakako dok to donosi dobre rezultate, neće se menjati njihov ofanzivni pristup igri. Domaćini će ovoga puta biti dodatno motivisani da ostvare prvu pobedu pred svojim fanovima u novoj sezoni, nakon dva zabeležena trijumfa na gostovanjima. Van stroja su – J.Mbom (vezista), D.Salifou (vezista), E.Dinkci (napadač), dok je neizvestan nastup – L.Bitencourt (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2) – J.Pavlenka – M.Friedl, M.Veljkovic, A.Pieper – M.Weiser, R.Schmid, C.Gross, N.Schmidt, A.Jung – N.Fullkrug, M.Ducksch

AUGZBURG sa druge strane se nalazi u opasnoj zoni sa samo tri sakupljena poena (jedna pobeda i četiri poraza). Svoju najbolju (i jedinu dobru) partiju do sada prikazili su na gostovanju kod Bajer Leverkuzena kada su neočekivano stigli do trijumfa (1:2), te se svakako nadaju da i ponovo na gostujućem terenu mogli da dođu do pozitivnog rezultata. Defanziva za sada nije na potrebnom nivou – 10 primljenih pogodaka nakon pet odigranih kola, ali i napadači su za sada potpuno podbacili – samo tri postignuta gola. Stoga, imaju obavezu da značajno poprave svoju efikasnost, posebno nakon dve utakmice u nizu na kojoj nisu zatresli mrežu svojih rivala. Sada deluje da imaju dobru mogućnost da prekinu svoj golgeterski „post“, jer igraju protiv ekipe koja se isto tako dosta „muči“ u fazi odbrane. Gostima svakako pripada podređena uloga na ovom susretu, ali nema dileme da će nastojati da iznenade favorizovane domaćine. Izvan sastava su – R.Oxford (defanzivac), F.Uduokhai (defanzivac), F.Winther (defanzivac), N.Dorsch (vezista), T.Strobl (vezista), N.Sarenren-Bazee (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2)R.Gikiewicz – R.Gumny, J.Gouweleeuw, M.Bauer – D.Caligiuri, A.Maier, C.Gruezo, E.Rexhbecaj, M.Pedersen – R.Vargas, E.Demirovic

 

Glavni sudijaM.Petersen

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 0:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Weser“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje