četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 9. kolo (nedelja)

BORUSIJA MEHENGLADBAH – KELN

BORUSIJA MEHENGLADBAH trenutno se nalazi na 11. mestu na prvenstvenoj lestvici sa do sada 12 osvojenih bodova. Od starta sezone ostvaruju promenljive rezultate, te imaju skor od – tri pobede, tri remija i dva poraza uz pozitivnu gol razliku 11:10. U minulom kolu pretrpeli su pravi „potop“ na gostovanju protiv Verder Bremena (5:1), te sad pred svojom publikom nastojaće da se „iskupe“ za spomenuti debakl. Popularni „Koltovi“ dosta bolje partije prikazuju na svom terenu na kojem su zabeležili tri trijumfa nakon četiri odigrana meča, dok su oni i godinama unazad tradicionalno jedan od ponajboljih domaćina u ligi. Ove sezone ne nastupaju u Evropi, te mogu potpuno da se posvete nastupima u nacionalnom šampionatu. Ovoga puta dodatni motiv za pozitivan ishod imaće u činjenici da protiv narednog protivnika su u seriji od tri uzastopna poraza. Van stroja su – K.Itakura (defanzivac), F.Neuhaus (vezista), H.Wolf (vezista), dok je upitan nastup – M.Doucoure (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3)Y.Sommer – J.Scally, M.Friedrich, N.Elvedi, R.Bensebaini – K.Kone, J.Weigl, C.Kramer – J.Hofmann, M.Thuram, L.Stindl

KELN je predhodnog vikenda nakon preokreta savladao Borusiju Dortmund (3:2), ali su u četvrtak izgubili na svom terenu od Partizana (0:1) u okviru Lige Konferencije. Ovakav ritam, dve utakmice nedeljno su svakako velika novina za „Jarčeve“, koji su tako zasigurno dosta umorniji od svog narednog rivala. U svakom slučaju, dosta dobro igraju u aktuelnoj sezoni, gde su za sada pretrpeli samo jedan poraz. Samim tim, nije ih tako lako savladati, dok na gostovanjima trenutno imaju učinak od čak tri nerešena rezultata uz jedan trijumf. Gosti imaju dosta problema sa izostancima – T.Horn (prvi golman), J.Chabot (defanzivac), M.Olesen (vezista), J.Thielmann (napadač), T.Lemperle (napadač), S.Andersson (napadač), D.Limnios (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)M.Schwabe – B.Schmitz, L.Kilian, T.Hubers, J.Hector – E.Skhiri, D.Ljubicic – L.Maina, O.Duda, F.Kainz – S.Tigges

 

Glavni sudija – S.Jablonski

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.55 – 5:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Borussia-Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje