subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava i predlozi Brazilske Seria A 14.kola – četvrtak

00:15 Bahia – Vasco

Bahia se nalazi na 16. mestu tabele sa sakupljenih 12 bodova uz gol razliku 15:22. Imali su 9 mečeva bez pobede kad su u pretprošlom kolu savladali u gostima Botafogo 2:1. Zaista veoma loše igraju, pogotovo  odbranu. Protiv Flamenga su primili čak 5 golova aprotiv Corinthiansa 3. Svugde škripi ali u napadu nikad, nađu oni način da postignu gol uvek i ako gledamo lepotu fudbala oni to zaista poseduju. Najbolji strelac ekipe je Rodrigunho sa samo 3 gola, ali ima tu dosta igrača sa 2 ili 1 postignutim golom. Ako gledamo domaći teren imaju 7 bodova uz gol razliku 8:12.

Trener neće moći da računa na defanzivca Zeku i veznjaka Joao Pedra.

Vasco je nalazi na 9. mestu tabele sa 18 bodova i gol razlikom 17:15. Veoma dobro su krenuli prvenstvo, međutim u poslednjih 5 kola to jako loše izgleda i nemaju pobedu. I njih krasi otvoren fudbal sa mnogo šansi i puno trčanja. Na gostujućem terenu su skupili 7 bodova uz gol razliku 10:11. U prošlom kolu su poraženi od Atletico MG 4:1, a taj rezultat je glasio već nakon 1. poluvremena. Kasnije je Andrey dobio crveni za Vasco i ovaj iskusnu veznjak neće moći da nastupi na večerašnjem meču. Najbolji strelac ekipe je i dalje sjajni German Cano sa 7 pogodaka, dok Bastos ima 4.

Mogući sastavi ekipa za večerašnji susret

Mišljenje urednika: Ovde nas očekuje otvoren fudbal, a favorita nema. Naš predlog u skladu sa ovim su golovi 3+ a kvota je lepa 2.20.

3:0


02:30 Botafogo – Palmeiras

Botafogo je na 19. mestu tabele sa samo 12 bodova i gol razlikom 12:15. Nisu oni toliko loši kako tabela govori. Imali su par dobrih partija protiv dobrih protivnika a jedna takva se izdvaja pobeda protiv Atletico MG od 2:1 što im je ujedno i jedina pobeda u prvenstvu. Neverovatno je to da imaju čak 9 nerešenih ishoda u 13 utakmica. Poraze su doživeli od Internacionala 0:2, Vasca 2:3 i Bahije 1:2. Vrlo čvrsta ekipa koja igra veoma defanzivno i na kontra napade. Brza krila su glavno ubojito oružije ove ekipe koja se vrlo pametno koriste u situaciji kad se protivnička ekipa otvori. Najbolji strelac ekipe je Da Silva sa 3 gola.

Trener će imati dosta problema sa sastavom ekipe a fale: prvi golman Roberto Fernandez koji na internacionalnoj dužnosti sa Paragvajem, defanzivci Marcinho i Santos zbog povrede neće nastupati, a takođe zbog povrede neće igrati veznjak Keisuke Honda i napadač Lucas Barros.

Palmeiras je na 3. mestu tabele sa 22 boda i gol razlikom 17:11. Oni su jedina neporažena ekipa u ligi, ali imaju čak 7 nerešenih rezultata. U gostima imaju 12 bodova i gol razliku 8:4. U prošlom kolu su muku mučili sa Cearom ali Wilian golom u 82. minutu sačuvao 3 boda u Sao Paulu. Najbolji strelac ekipe je Luis Adriano sa 4 pogotka ali on večeras neće biti u sastavu. Ako gledamo međusobne susrete sa Botafogom, dosta dobro stoje sa ovim rivalom. Imaju 8 mečeva bez poraza a poslednja pobeda Botafoga je bila davne 2016. godine. Palmeiras igra na rezultat, strpljivo gradi igru i podseća veoma na Španski Atletico Madrid. Obično na meču odlučuju detalji i ne pada puno golova.

Trener Luxemburgo će imati mnogo problema večeras sa sastavom. Neće nastupati: defanzivac Lucas Esteves zbog povrede kao i napadač Luan, potom zbog internacionalnih dužnosti neće igrati prvi golman ekipe Weverton, defanzivci Matias Vina i Gustavo Gomez i veznjak Gabriel Menino.

Mogući sastavi ekipa za večerašnji susret:

Mišljenje urednika: Palmeiras će imati dosta problema večeras a pogotovo u odbrani. Pored toga oni su favoriti večeras i  verovatno će imati posed lopte a znamo kakav je Botafogo u kontri ako se protivnik otvori. Kladionica nam daje lepu kvotu na Botafogo daje gol a ona iznosi 1,55.

2:1


PREMIUM učinak Brazilaca za ovu sezonu iznosi 10/14! Srećno ko prati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje