petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava i predlozi Brazilske Seria A 15. kola – subota

00:00 Coritiba – Fortaleza

Coritiba se nalazi na 18. mestu tabele sa samo 12 bodova i gol razlikom 10:19. Igraju veom loše što i pokazuje trenutna tabela. Međutim kući su nekako sigurniji i igraju bolje imaju 7 bodova a čak 5 mečeva je završeno 1:0 ili 0:1. Dve pobede su zabeležili protiv Vasca i Sporta a remi imaju protiv Sao Paula. Poraze su doživeli od favorita Atletico MG, Flamenga i Internacionala. Fortaleza ne deluje tako opasno i sličnog su kvaliteta kao i Coritiba. Najbolji strelac ekipe je Robson sa 4 pogotka.

Trener neće računati na 3 igrača: defnazivce Patricka i Rhodolfa i veznjaka rafinha.

Fortaleza je na vrlo iznenađujućem 9. mestu sa 20 bodova i gol razlikom 14:11. U veoma dobroj su formi te 6 mečeva nemaju poraz, a poslednji su doživeli protiv Flamenga 2:1 u 8. kolu. Nisu to bili nimalno naivni protivnici protiv koga su igrali a ostajali su neporaženi. U gostima ne deluju baš sjajno imaju samo 6 bodova iz 7 utakmica ali od ta 3 poraza sve su bili tanki porazi. Flamengo im daje gol u 90. a Sao Paulo i Cera pred sam kraj prvog dela što pokazuje da im koncetracija pada u finišu mečeva i prvog poluvremena. Najbolji strelac ekipe je Welington Paulista sa 4 pogotka.

Biće večeras bez raspolaganja 2 veznjaka Felipea i Davida koji će zbog kartona propustiti ovaj duel.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: U ovom meču nema favorita, i mogao bi jedan gol da odluči pobednika. Međusobni susreti nam deluju sumnjivi jer su u poslednjih 6 mečeva pobeđivali domaćini, te sklodno s time i našom analizom 1Xi0-2 deluje kao zanimljiv mix. Kvota na ovu igru je 1,72.

0:0


02:00 Atletico MG – Goias

Atletico MG se nalazi na liderskoj poziciji sa 27 bodova i meč manje uz gol razliku 26:16. Zaista delujue moćno i onda kad su svi očekivali još jednu laku pobedu oni su kiksnuli protiv Fortaleza kad su izgubili 2:1. Gubili su od 37.minuta a onda je domaći igrač dobio crveni karton i oni su brzo izjednačili. Totalna dominacija i opsada gola domaćina ali onda iz bezidejnog prekida primaju gol u gube čak i taj 1 bod. To je ono što im dešava tokom čitave sezone a to je da uvek prime gol pa i od najlošije ekipe. Međutim sa druge strane strelci su na visini zadatka i imaju čak 26 postignuta gola što je 2 po meču. Keno je u fantastičnoj formi i ima 2 hattricka u poslednja 4 meča.

Imaće dosta problema sa sastavom a neće igrati: defanzivac Junior Alonso, kao i veznjaci Franco i Savarino svi zbog internacionalnih dužnosti, dok je veznjak Nathan pod znakom pitanja zbog povrede.

Goias i dalje ne može da se makne sa poslednje pozicije a ima samo 9 bodova i gol razliku 17:22, ali 3 meča manje. U prošla dva meča i to na domaćem terenu bilo je puno golova ali su obe utakmice izgubili. Prvo je Santos uzeo 3 boda pobedivši Goias 3:2 iako im je VAR poništio gol u 92. za bod, a potom je i Fluminense pobedio 4:2 iako su domaći imali 2:2, gosti su uspeli pri kraju meča da postignu 2 gola i obezbede sebi nova 3 boda. Svaki gostujući meč Goiasa je golazio GG a šti znači da su oni svaki put postizali gol iako su gubili bodove. Sve je jasno kod njih, veoma lep i otvoren fudbal sa puno golova. Rafael Moura je najbolji strelac ekipe sa 4 pogotka.

Dva napadača Andrade i Mike su pod upitnikom dok je veznjak Sandro takođe pod upitnikom za ovaj meč.

Ovo su mogući sastavi za večeras:

Mišljenje urendika: Sve je ovde jasno da su samo golovi opcija, a nama se nekako nameće kao najbolja opcija da Goias daje gol a kvota je solidna 1,65. Objasnili smo da Atletico loše igra odbranu a Goias je u gostima uvek postizao bar gol. Kvota na 3+ je mizarno mala 1,35 a ako je neko hrabar može i probati sa 5,6+ ne deluje kao nemoguće.

3:0


Skor PREMIUM Brazilaca nam je 12/16 ove sezone! Srećno ko prati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje