subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava i prognoza Brazilske Serie A 12.kolo – nedelja

16:00 Vasco – Bragantino

Vasco se sa 17 bodova nalazi na 5. mestu tabele i gol razlikom 15:10. Imaju 3 meča zaredom kako nisu dali gol u svim takmičenjima, a međuvremenu su ispali iz Kupa od Botafoga. Imaju meč manje i oni bi se pobedom ovde i u zaostalom meču lansirali na sam vrh. Kod kuće igraju solidno 3-1-1 i jedini poraz imaju od Atletico GO kad su izgubili 1:2. Svi bitni igraći su tu, a najviše treba spomenuti sjajnog Cana koji ima već 7 postignutih golova.

Bragantino se nalazi na 17. mestu na tabeli sa 10 bodova i gol razlikom 14:18. Odbrana im je loša strana ekipe i na svakom meču su ove sezone primili gol. U gostima imaju 3 nerešena ishoda i 3 poraza. Svaki meč je dolazio ili GG ili 3+. U prošlom kolu su kod kuće prekinuli seriju nepobedivosti a savladali su Cearu 4:2. Najveća uzdanica ekipe je Alerrandro koji ima 5 postignutih golova i najbolji je strelac ekipe.

Trener će biti bez bitnog veznjaka Ricardo Rellera, kao i bez napadača Leandrinha. Joše 2 veznjaka neće igrati a to su Wesley i Thonny Anderson koji već ne igraju od početka sezone.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Vasco je po nama ovde favorit iako su kladionice stavile čak kvotu 3 na pobedu domaćina. Mi ćemo se opredeliti na sigurniju opciju, a to je 1Xi2+ sa kvotom 2,05. Smatramo da gosti imaju baš lošu odbranu ali da smo sigurni da oni ovde neće slaviti.

1:1


23:15 Ceara – Goias

Ceara se nalazi na 12. mestu tabele sa 13 bodova i gol razlikom 12:16. Kući su skoro pokupili sve bodove 10 od 13. Poraženi su ipak 2x i to od zaista dobrih ekipa Vasca 0:3 i Santosa 0:1. Pali su Flamengo, Fortaleza i Bahia. Vinicius i Cleber su najbolji igrači ekipe i oni će večeras biti na raspolaganju. Malo brine poraz u prošlom kolu od Bragantina od 4:2, i vidi se da ova ekipa ima problema pogotovo u odbrani.

Trener neće moći da računa na defanzivca Williama Klausa i napadača Rodrigaoa.

Goias je i dalje fenjeraš lige, skupili su svega 8 bodova a gol razlika ima je 11:13. Doduše imaju samo 8 odigranih utakmica što je čak 3 meča manje od ostalih ekipa. U prošlom kolu fantastična igra i pobeda minimalcem protiv lidera Internacionala od 1:0. Strelac je bio Vinicius. Poslednju pobedu pre ovoga su ostvarili protiv Atletico Go kod kuće od 2:0 i to su jedine 2 pobede u prvenstvu. Ekipa igra jako otvoreno, ali uvek oni i daju gol ali više prime. Čak su 2x primili po 3 gola na meču i to protiv slabašnih Fortaleza i Coritibe. Upravo je tako slična ekipa sa kojom će se večeras sastati.

Trener ne računa samo na veznjaka Jefersona da Silvu koji je dobio crveni karton na prošlom meču protiv Internacionala.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Ceara je bolja i kvalitetnija ekipa, međutim fix nikad nije dobro rešenje u ovoj ligi te ćemo se osloniti na golove. Naš predlog je 3+ sa kvotom 2,05. 

2:2


Statistika PREMIUM Brazilaca ove sezone je 8/12. Srećno ko prati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje