petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 11. kolo (subota)

FULAM – BORNMUT

FULAM u ovo kolo ulazi nakon dva ubedljiva poraza – od Njukasla na svom terenu (1:4) i na gostovanju kod Vest Hem Junajteda (3:1). Ipak, londonski klub se nalazi u gornjoj polovini tabele sa 11 osvojenih bodova. To je dosta dobar učinak za povratnika u elitni rang engleskog fudbala koji za glavni cilj svakako ima opstanak u ligi. Za sada igraju izuzetno efikasne duele, jer su do sada postigli 14, a primili 18 golova, što dovoljno govori o njihovom stilu igre. Domaćini će sada svakako nastojati da dođu do pozitivnog ishoda kako ne bi sebi dopustili treći neuspeh u nizu. Van stroja su – L.Kurzawa (defanzivac), K.Tete (defanzivac), N.Chalobah (vezista), Willian (napadač), M.Solomon (napadač), dok je upitan nastup – A.Mitrovic (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)B.Leno – K.Mbabu, T.Adarabioyo, T.Ream, A.Robinson – J.Palhinha, H.Reed – D.James, A.Pereira, N.Kebano – A.Mitrovic?

BORNMUT je na startu sezone bio u pravom „nokdaunu“, ali su nakon promene trenera zaigrali znatno bolje i krenuli da beleže veoma dobre rezultate. Popularne „Trešnjice“ trenutno zauzimaju osmu poziciju na prvenstvenoj lestvici uz 12 sakupljenih poena, a nalaze se u seriji od pet uzastopnih utakmica u Premier ligi na kojima nisu pretrpeli poraz (dva trijumfa i tri nerešena ishoda). Imaju defanzivno svojih problema, posebno na gostovanjima, gde su na samo četiri odigrana meča primili čak 20 golova. Ipak, nalaze se u dobroj formi, te sa dosta samopouzdanja odlaze na gostovanje u London. Izvan sastava su – L.Kelly (defanzivac), D.Brooks (vezista), dok je neizvestan nastup – J.Stanislas (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – Neto – A.Smith, C.Mepham, M.Senesi, J.Zemura – L.Cook, J.Lerma – M.Tavernier, P.Billing, R.Christie – D.Solanke

 

Glavni sudija – G.Scott

Predlog za tipovanje – GG / @1.85 – 2:2

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Craven Cottage“.

 

TOTENHEM – EVERTON 

TOTENHEM ulazi u naredni duel nakon minimalnog trijumfa na strani protiv Brajtona (0:1), ali i veoma bitne pobede protiv Ajntraht Frankfura u sklopu Lige Šampiona (3:2), te u dobrom raspoloženju očekuju naredni meč. Londonski klub je za sada među najefikasnijim u ligi sa 20 postignutih golova, dok su sa druge strane „kapitulirali“ u 10 navrata. Popularni „Pevci“ su trenutno maksimalni na svom terenu – četiri utakmice i isto toliko pobeda. Nema dileme da će domaćini želeti da osvoje ceo „plen“ pred svojom publikom,  posebno otkako ih u narednom kolu očekuje derbi meč na gostovanju protiv Mančester Junajteda. Biće oslabljeni neigranjem – E.Royal (defanzivac), J.Tanganga (defanzivac), D.Kulusevski (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3) – H.Lloris – C.Romero, E.Dier, B.Davies – M.Doherty, P.Hojbjerg, R.Bentancur, I.Perisic – Richarlison, H.Kane, Son

EVERTON je prekinuo svoju seriju dobrih rezultata, jer su na svom terenu pretpeli poraz od Mančester Junajteda (1:2). Klub iz Liverpula se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa 10 sakupljenih poena. „Karamele“ u fazi defanzive deluju dosta zadovoljavajuće, ali se za sada dosta „muče“ sa realizacijom u napadu. Everton zasigurno ima podređenu ulogu na predstojećem gostovanju u Londonu, gde su minule sezoni bili „demolirali“ sa ubedljivih 5:0. Van stroja su – M.Holgate (defanzivac), Y.Mina (defanzivac), B.Godfrey (defanzivac), N.Patterson (defanzivac), A.Townsend (vezista), A.Gordon (napadač).

Očekivani sastav (4-3-2-1) – J.Pickford – S.Coleman, J.Tarkowski, C.Coady, V.Mykolenko – A.Onana, I.Gueye, A.Iwobi – D.McNeil, D.Gray – N.Maupay

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – 1 / @1.55 ili 1X&2-5 / @1.50 – 2:0

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Tottenham Hotspur“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje