petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 16. kolo (petak)

BRENTFORD – VOTFORD

BRENTFORD je nakon veoma dobrog starta sezone u poslednje vreme dosta „pao“ u svojoj formi, jer su ostvarili samo jednu prvenstvenu pobedu na predhodnih osam utakmica. Samim tim, nazadovali su na tabeli, te trenutno zauzimaju 13. poziciju. Ipak, i dalje imaju sedam bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu, što je ujedno i njihov glavni cilj, odnosno da u debitanskoj sezoni u Premier ligi izbore opstanak. Za sada, bolja izdanja prikazuju na gostovanjima na kojima u i osvojili veći broj poena, nego na susretima u kojima su domaćini. Generalno, igraju efikasne utakmice, te uoči ovog kola imaju gol razliku 19:21. Van stroja su – D.Raya (prvi golman), M.Jorgensen (defanzivac), J.Jeanvier (defanzivac), K.Ajer (defanzivac), J.Dasilva (vezista), S.Canos (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2)A.Fernandez – C.Goode, P.Jansson, E.Pinnock – M.Roerslev, S.Baptiste, C.Norgaard, V.Janelt, R.Henry – I.Toney, B.Mbeumo

VOTFORD je u slaboj seriji od tri vezana poraza u Premier ligi, te trenutno se nalaze samo jedno mesto iznad opasne zone, te nema dileme da im predstoji „grčevita borba“ za opstanak do samog kraja šampionata. „Stršljenovi“ su na pojedinim susretima pokazali da „umeju da igraju“, posebno u fazi napada sa do sada 20 postignutih golova. Ipak, veliki problem postoji u defanzivi, koja je druga najslabija u prvenstvu (29 primljenih pogodaka). Biće oslabljeni neigranjem – B.Foster (prvi golman), N.N’Koulou (defanzivac), F.Sierralta (defanzivac), A.Masina (defanzivac), P.Etebo (vezista), K.Sema (vezista), K.Baah (napadač), I.Sarr (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)D.Bachmann – K.Femenia, C.Cathcart, W.Troost-Ekong, D.Rose – I.Louza, M.Sissoko, T.Cleverley – E.Dennis, J.King, J.Pedro

 

Glavni sudijaM.Oliver

Predlog za tipovanje – 1+I&2+ / @1.60 ili GG / @1.80 – 2:1 (0:1)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu “Brentford Community“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje