petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 17. kolo (subota)

LIDS JUNAJTED – ARSENAL

LIDS JUNAJTED je u minulom kolu pretrpeo pravi „brodolom“ na gostovanju kod aktuelnog prvaka, Mančester Sitija sa neverovatnih 7:0! To je samo još jedna potvrda da klub iz zapadnog Jorkšira igra daleko, daleko slabije nego u prošlom šampionatu. Stoga, trenutno se nalaze na tek 16. mestu na tabeli, te ukoliko nastave sa slabim rezultatima, predstoji im i potencijalna borba za opstanak u elitnom rangu takmičenja. Na 17 odigranih utakmica do sada, uspeli su da ostvare samo tri pobede, a velikih problema imaju u fazi defanzive, koja je do ovog kola primila 32 gola (treća najslabija odbrana u ligi). Van stroja su – L.Cooper (defanzivac), P.Struijk (defanzivac), J.Firpo (defanzivac), K.Phillips (vezista), D.James (vezista), P.Bamford (napadač), R.Moreno (napadač), dok je upitan nastup – J.Shackleton (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) I.Meslier – L.Ayling, R.Koch, D.Llorente, S.Dallas – M.Klich, A.Forshaw – Raphinha, J.Harrison, T.Roberts – J.Gelhardt

ARSENAL se ponovo vratio „na put“ pobeda, nakon trijumfa u susretima sa Sautemptonom i Vest Hem Junajtedom. Samim tim, dospeli su do četvrte pozicije na prvenstvenoj lestvici i tako pokazali da imaju kapaciteta i kvaliteta da se „bore“ za mesto među TOP 4 tima Premier lige. Pritom, londonski klub polako i popravlja realizaciju u fazi napada, te su sve efikasniji. Ipak, problema imaju na gostovanjima, gde rezultati nisu na „zavidnom“ nivou, a nakon tri vezana poraza na strani, sada svakako imaju imperativ da dođu do pozitivnog ishoda. Zbog dosta bolje forme u kojoj se nalaze od svog narednog protivnika, pripada im uloga favorita, a i tradicija je na njihovoj strani – nemaju nijedan poraz na poslednjih 10 međusebnih duela protiv Lids Junajteda (8 pobeda, 2 remija). Izvan sastava su –S.Kolasinac (defanzivac), S.Lokonga (vezista), P.E.Aubameyang (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)A.Ramsdale – T.Tomiyasu, B.White, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – A.Lacazette

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – X2&2-5 / @1.70 – 1:4

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu “Elland Road“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje