četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 23. kolo (nedelja)

LIDS JUNAJTED – MANČESTER JUNAJTED

LIDS JUNAJTED je u sredu veče na strani upravo protiv narednog rivala uspeo da osvoji bod (2:2). Pritom, u jednom momentu imali su i dva gola prednosti, ali su na kraju mogli da ostanu i „praznih ruku“. U svakom slučaju veoma vredan poen za njih, jer se trenutno nalaze iznad same zone ispadanja, te nema dileme da ih očekuje velika „borba“ za opstanak. I dalje su bez novog glavnog trenera, otkako je uprava kluba uručila otkaz – Džesiju Maršu nakon serije veoma slabih rezultata, a trenutno su bez pobede na poslednjih osam mečeva u okviru Premijer lige. Dosta problema imaju u fazi odbrane, te su trenutno među timovima sa „najporoznijom“ defanzivom. Ponovo im pripada podređena uloga protiv velikog rivala, ali sada pred svojom publikom i „osokoljeni“ dobrim rezultatom pre nekoliko dana na „Teatru snova“, sigurno da veruju da mogu do novog pozitivnog ishoda. Van stroja su – S.Dallas (defanzivac), P.Struijk (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija), A.Gray (vezista), A.Forshaw (vezista), S.Perkins (vezista), Rodrigo (napadač – 10 gola / 1. asistencija – najbolji strelac ekipe), dok su upitni nastupi – L.Cooper (defanzivac – 1 gol), M.Roca (vezista – 1 gol / 1. asistencije), L.Sinisterra (napadač – 2 gola).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – I.Meslier – L.Ayling, R.Koch, M.Wober, J.Firpo – T.Adams, W.McKennie – C.Summerville, J.Harrison, W.Gnonto – P.Bamford

MANČESTER JUNAJTED je na spomenutom duelu protiv Lids Junajteda osvojio „samo“ bod, jer su imali ulogu velikog favorita. I sada imaju taj epitet, ali moraće znatno ozbiljnije da „shvate“ svog rivala od samog starta duela – pre nekoliko dana su primili gol već u uvodnom minutu utakmice i „proigrali“ tek nakon zaostatka od dva gola. Ipak, pozitivna stvar jeste to da se nisu predavali, pokazali su karakter i umalo u potpunosti preokrenuli rezultat u svoju korist. Markus Rašford je nastavio svoj sjajan golgeterski niz, dok se u tim vratio i – Džejdon Sančo koji je postigao izjednačujući pogodak. Popularni „Crveni Đavoli“ imaju samo jednu pobedu na poslednja četiri prvenstvena meča, te sa imperativom trijumfa odlaze na gostovanje u Jorkšir. Iako su donekle „popravili“ svoju defanzivu i dalje redovno primaju makar po gol, a posebno se to odnosi na utakmice na strani. Pritom, problem predstavlja i odsustvo dvojice standardnih vezista – Kazemira i Kristijana Eriksena, što se svakako odražava na igru kompletne ekipe. Ipak, uloga favorita ide na njihovu stranu, zasigurno ne bi nikako bili zadovoljni da svega u par dana dva puta zaredom ostanu bez celog „plena“ protiv objektivnog gledano slabijeg rivala. Izvan sastava su – C.Eriksen (vezista – 1 gol / 7 asistencija), Casemiro (vezista – 2 gola / 3 asistencije), D.van de Beek (vezista) S.McTominay (vezista), M.Greenwood (napadač), A.Martial (napadač – 3 gola / 2. asistencije), dok su neizvesni nastupi – A.Wan-Bissaka (defanzivac), Antony (napadač – 3 gola).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, L.Martinez, L.Shaw – Fred, M.Sabitzer – J.Sancho, B.Fernandes, M.Rashford – W.Weghorst

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.55 – 0:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Elland Road“.

MANČESTER SITI – ASTON VILA

MANČESTER SITI (izostanci) – B.Mendy (defanzivac), J.Stones (defanzivac- 2. asistencije)

ASTON VILA (izostanci) – J.Steer (golman), D.Carlos (defanzivac), dok je upitan nastup – B.Traore (napadač)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje