četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 25. kolo (nedelja)

TOTENHEM – ČELZI

TOTENHEM u veliki londonski derbi ulazi nakon trijumfa protiv još jednog gradskog rivala Vest Hem Junajteda (2:0). Time, nastavili su sa svojim dosta promenljivim rezultatima u nastavku sezone (nakon pauze usled odigravanja Mundijala u Kataru), odnosno imaju po četiri pobede i poraza. Trenutno se nalaze na čevrtoj poziciji na tabeli, što je ujedno i njihov glavni cilj – plasman u Ligu Šampiona. Popularni „Pevci“ uglavnom igraju dosta efikasne utakmice, te u proseku „pada“ 3.29 golova po meču (gol razlika 44:35). U tekućem prvenstvu pred svojom publikom ili prikažu dobru ili slabu partiju, nema sredine, jer imaju učinak od osam trijumfa i četiri poraza, bez ijednog nerešenog ishoda. Izvan sastava su – H.Lloris (prvi golman), R.Sessegnon (defanzivac – 2 gola), R.Bentancur (vezista – 5 pogodaka / 2. asistencije), Y.Bissouma (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3) – F.Forster – C.Romero, E.Dier, C.Lenglet – Emerson, O.Skipp, P.Hojbjerg, B.Davies – Richarlison, H.Kane, D.Kulusevski

ČELZI je tokom zimskog prelaznog roka doveo zaista ogroman broj novih igrača, kojima je evidentno potrebno vreme da „kliknu“ i uigraju se na pravi način. Naime, imaju samo jedanu pobedu na poslednjih 10 utakmica protivnika (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), što je svakako veoma slab učinak za svaku ekipu, a pogotovo za njih, jer imaju uvek veoma velike ambicije. U ovom momentu imaju čak 11 bodova zaostatka u odnosu na TOP 4 zonu, odnosno upravo od Totenhema. „Plavci“ stvaraju šanse, ali se zaista dosta „muče“ sa realizacijom u fazi napada, koja je trenutno njihov ponajveći problem. Stoga, pripada im doza „blagog autsajdera“ na narednom duelu, ali je sa druge strane tradicija itekako na njihovoj strani, jer protiv Totenhema nemaju poraz na poslednjih 13 međusebnih duela (gledajući sva takmičenja i samo regularnih 90 minuta utakmice). Pritom, i trener ekipe – Grejam Poter je pod pritiskom da ekipa napokon krene sa znatno boljim izdanjima i rezultatima, jer bi u suprotnom vrlo lako mogao da dobije otkaz od strane novih vlasnika. Nema nikakve dileme da londonski tim u svojim redovima poseduje ogroman kvalitet, kad-tad moraju naprosto „da proigraju“, a potencijalna pobeda na strani protiv velikog rivala bi im sigurno donela novu dozu neophodnog samopouzdanja i motivacije u narednom periodu. Van stroja su – E.Mendy (golman), C.Azpilicueta (defanzivac), N.Kante (vezista), C.Pulisic (napadač – 1 gol / 1. asistencija), A.Broja (napadač – 1 gol).

Očekivani sastav (4-2-3-1)K.Arrizabalaga –  R.James, T.Silva, K.Koulibaly, B.Chilwell – R.Loftus-Cheek, E.Fernandez – H.Ziyech, J.Felix, R.Sterling – K.Havertz

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – GG / @1.85 – 2:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 14:30 na stadionu „Tottenham Hotspur“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje