petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 26. kolo (ponedeljak)

EVERTON – SAUTEMPTON

EVERTON se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, ali imaju dve utakmice manje odigrane, koje ukoliko bi obe „rešio“ u svoju korist, stigao bi do četvrte pozicije na prvenstvenoj lestvici koja vodi u Ligu Šampiona. U proteklom kolu su nakon 21. godine uspeli kao gosti da savladaju svoj najvećeg, ujedno i gradskog rivala, Liverpul (0:2), što je svakako veliki podstrek za njih da nastave sa dobrim rezultatima u narednom periodu i tako nastave svoju „borbu“ za plasman u neka od evropskih takmičenja naredne sezone. Popularne „Karamele“ u aktuelnom šampionatu prikazuju zaista sjajne partije na gostovanjima, ali dosta problema imaju kada igraju na svom terenu, gde nemaju trijumf na poslednjih pet prvenstvenih utakmica, te je to ovoga puta dodatni motiv za domaći sastav. Van stroja su – Y.Mina (defanzivac), J.Gbamin (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3)J.Pickford – S.Coleman, B.Godfrey, M.Keane, L.Digne – A.Doucoure, A.Gomes, Allan – J.Rodriguez, D.Calvert-Lewin, Richarlison

SAUTEMPTON se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, jer su osvojili samo jedan jedini bod na poslednjih osam utakmica u nizu (sedam poraza i jedan remi). Na spomenutim susretima primili su neverovatnih 24 pogodaka, što je u proseku 3 gola po meču! Za razliku od minulih sezona kada su na strani beležili zaista zapažene rezultate, trenutno su peti najslabiji gostujući tim u ligi, koji je na 12 odigranih duela u čak 27 navrata „vadio loptu“ iz sopstvenog gola. Stoga, usled očajne forme u kojoj se nalaze, pripada im uloga autsajdera na gostovanju u Liverpulu. Biće oslabljeni neigranjem – K.Walker-Peters (defanzivac), O.Romeu (vezista), I.Diallo (vezista), W.Smallbone (vezista), M.Obafemi (napadač), T.Walcott (napadač), T.Minamino (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2)A.McCarthy – J.Bednarek, M.Salisu, J.Vestergaard, R.Bertrand – M.Djenepo, S.Armstrong, J.Ward-Prowse, N.Tella – D.Ings, C.Adams

 

Glavni sudija – M.Atkinson

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.75 – 1:0 (1:0)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu “Goodison Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje