utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 27. kolo (ponedeljak)

ČELZI – EVERTON

ČELZI trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli (poslednje mesto koje vodi u Ligu Šampiona) sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na svom narednog rivala, te je predstojeći susret izuzetno bitan za londonski tim. Popularni „Plavci“ od dolaska nemačkog stratega – Tomasa Tuhela na mesto glavnog trenera, igraju izuzetno dobro, umnogome su popravili svoje rezultate, te su bez poraza na predhodnih 11 utakmica u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Ekipa sada igra sa znatno više samopouzdanja, što se i vidi u pobedama nad – Liverpulom i Atletiko Madridom, ako i remi susretu sa Mančester Junajtedom. U poslednje vreme u fazi defanzive „stoje“ veoma dobro, te sa samo 25 primljenih golova imaju drugu najbolju odbranu u Premier ligi. U ovom trenutku su među ponajboljim domaćinima u ligi sa skorom od – šest pobeda, pet remija i samo dva poraza uz svakako pozitivnu gol razliku 23:11. Njihov glavni cilj je svakako plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, a kako ih sada očekuje direktan duel protiv tima koji ima slične ambicije, svakako je pozitivan rezultat imperativ za Čelzi, kako bi i zadržali svoje trenutno mesto među TOP 4 tima engleskog šampionata. Kod domaćina upitan je nastup – T.Abraham (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)E.Mendy – C.Azpilicueta, A.Christensen, A.Rudiger – R.James, N.Kante, Jorginho, M.Alonso – M.Mount, T.Werner – O.Giroud

EVERTON se nalazi u veoma dobroj formi, jer su uspeli da „vežu“ tri prvenstvena trijumfa (na kojima nisu primili nijedan pogoda), a posebno se izdvaja prva pobeda na gostovanju u ovom milenijumu protiv najvećeg rivala, Liverpula. „Karamele“ su zaista legitimni kandidat za TOP 4, a upravo ova utakmica može mnogo toga da odluči u krajnjem skoru. Ove sezone neverovatne rezultate ostvaruju kao gosti, gde imaju čak devet trijumfa na 13 odigranih duela. Ipak, sada ih očekuje gostovanje koje im tradicionalno nikako „ne prija“, jer su pretreli osam poraza (uz dva remija) na poslednjih deset susreta protiv Čelzija u Londonu. Ipak, usled veoma dobrih izdanja koja imaju iza sebe, gosti svakako nisu bez šansi za osvajanje bod(ova). Van stroja su – R.Olsen (golman), Y.Mina (defanzivac), J.Gbamin (vezista), F.Delph (vezista), J.Rodriguez (vezista), dok su upitni nastupi – S.Coleman (defanzivac), T.Davies (vezista).

Očekivani sastav (4-3-1-2)J.Pickford – M.Holgate, B.Godfrey, M.Keane, L.Digne – A.Doucoure, Allan, T.Davies – G.Sigurdsson – D.Calvert-Lewin, Richarlison

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – 1X&0-3 / @1.60 – 2:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 19h na stadionu “Stamford Bridge”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje