petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 28. kolo – sreda

Aston Vila – Šefild Junajted

Aston Vila je na 19. mestu na tabeli. Ima 25 bodova iz 28 mečeva uz gol razliku 34:56. Grčevito će se boriti za opstanak do kraja prvenstva, a u naredna 5 kola igraće sa 4 ekipe koje su u prvih 6 na tabeli. Biće veoma teško i svaki meč će za njih biti veliko finale. Ako računamo mečeve pre pauze imaju 5 poraza zaredom. Šefild ih je u prvom delu sezonu lako pobedio 2:0. Najveća zvezda u timu je Jack Grealish koji je i najbolji strelac sa 7  golova. Trener neće moći da računa na prvog golmana ekipe Toma Heatona (20/0/0) i na napdača Weslija (21/5/1).

Očekivani sastav Ville 4-3-3: Reina – Guilbert, Engels, Mings, Targett – McGinn, Hourihane, Douglas Luiz – Al Ghazi, Samatta, Grealish.

Šeflid Junajted je najprijatnije iznenađenje prvenstva i nalaze se na 7. mestu sa 43 boda. Vrlo čvrsto igraju zato im je gol razlika 30:25. Na gostujućem terenu imaju samo 2 poraza, od Liverpula i Sitija od po 2:0. Imaju dosta remija, čak su 5x igrali 1:1. Wilder to sjajno postavi i igra uvek na rezultat. Širina ekipe mu uvek izmenama napravi razliku i znali su da se vraćaju posle početnog deficita. Ekipa ima hemiju i to se vidi na terenu sve radi kao sat. Nemaju neku pravu zvezdu u timu, a na listi strelaca u vrhu sa 5 golova se nalaze napadač Muset i veznjak John Fleck, dok EL Ghazi ima 4 pogotka. Wilder će po njegovu radost moći da računa na sve fudbalere, i ovde pobedom bi se uključili u borbi za Europu!

Očekivani sastav Sefilda 3-5-2: Henderson – Basham, Egan, O’Connell – Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens – Mousset, McBurnie.

Predlog za klađenje: Šefild daje 1-2 gola na meču, 1,62.

Meč je na programu od 19h na stadionu Vila Park.

0:0

 

Mančester Siti – Arsenal

Mančester Siti je 2. na tabeli sa 57 bodova. Zaostaje čak 25 bodova za vodećim Liverpulom. Gol razlika im je 68:31. Prošli meč su izgubili od gradskog rivala 2:0 a pre toga su imali 5 pobeda zaredom. Što se tiče mečeva protiv Arsenala imaju 6 pobeda u nizu protiv njih. U prvom delu prvenstvo lako su ih pobedili u gostima 3:0. De Brujne je postigao 2 gola a Sterling 1. i to već nakon prvog dela igre. Lepa vest za Siti je da se Sane oporavio od povrede i biće na rspolaganju Gvardioli. Aguero je najbolji strelac ekipa sa 16 pogodaka, a pored njega verovatno najveća zvezda ekipe je Kevin De Brujne koji ima neverovatnih 18 astistencija. Gvardiola će moći da računa na sve fudbalere i pravo će pitanje biti kako će sastav izgledati večeras jel znamo da on voli mnogo da rotira.

Očekivani sastav Sitija 4-3-3: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte, Mendy – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Mahrez, Aguero, Sterling.

Arsenal loše igra ove sezone i nalazi se na 9. mestu na tabeli sa 40 bodova. Gol razlika im ja 40:36. Vezali su par dobrih partija na gostujućem terenu i nemaju poraz od 12.kola kad su izgubili od Lestera sa 2:0. Međutim ovo će biti veoma težak meč za ekipu, Siti je veliki rival. Zvezda ekipe je Piere Emerick Abumejang koji je i najbolji strelac sa 17 pogodaka. Ako bi Arteta ubacio Lacazeta sa njim verovatno da bi mogli opasno da zaprete domaćinu, ali ne znamo iz kog razloga ne stavlja Francuza u prvu postavu. Za ovaj meč Arteta neće moći da računa na Calum Chambersa (defanzivac 14/1/0) i Lucas Toreiru (veznjak 24/1/1).

Očekivani sastav Arsenala 4-5-1: Leno – Bellerin, Mari, Luiz, Tierney – Ceballos, Xhaka; Pepe, Ozil, Aubameyang – Lacazette

Predlog za klađenje: 1 i 3+ 1,68 (Siti je apsolutni favorit a i mora biti dosta golova)

Meč se igra od 21:15 na stadionu Etihad u Sitiju.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje