subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 30. kolo (nedelja)

MANČESTER JUNAJTED – BRAJTON

MANČESTER JUNAJTED se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa do sada 57 osvojenih bodova. Eventualnim trijumfom dodatno bi učvrstili svoje drugo mesto, a samim tim i plasman među TOP 4 koje garantuje plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Generalno, nalaze se u dosta dobroj seriji rezultata, jer nemaju poraz na poslednjih devet utakmica u Premier ligi, a pogotovo su „popravili“ svoja izdanja na domaćem terenu. „Crveni Đavoli“ nisu primili pogodak na predhodna četiri prvenstvena duela, dok su sa druge strane, drugi najefikasniji tim u ligi sa 56 datih golova. Van stroja su – P.Jones (defanzivac), A.Martial (napadač), dok su upitni nastupi – V.Lindelof (defanzivac), J.Mata (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)D.De Gea – A.Wan-Bissaka, E.Bailly, H.Maguire, L.Shaw – Fred, P.Pogba – D.James, B.Fernandes, M.Rashford – E.Cavani

BRAJTON je uspeo da ostvari dva vezana trijumfa, te su sada na „bezbednih“ šest poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja, ali i dalje nisu osigurali svoj opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. Popularne „Galebove“ sada očekuje veoma teško gostovanje protiv tima koji im nikako „ne leži“ u poslednje vreme, odnosno protiv kojeg imaju pet uzastopnih poraza, a na tim susretima primili su čak 14 pogodaka. Za goste neće nastupiti – T.Lamptey (defanzivac), A.Webster (defanzivac), S.March (vezista), F.Andone (napadač), A.Connolly (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) R.Sanchez – B.White, L.Dunk, D.Burn – P.Gross, Y.Bissouma, J.Moder, S.Alzate – A.Lallana, L.Trossard – N.Maupay

 

Glavni sudija – M.Dean

Predlog za tipovanje – 1 / @1.70 ili D2+ / @1.80 – 2:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 20:30 na stadionu “Old Trafford”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje