utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 30. kolo (subota)

ARSENAL – LIVERPUL

ARSENAL je u proteklom kolu (pre reprezentativne pauze) u gradskom duelu na strani protiv Vest Hem Junajteda odigrao nerešeno (3:3), gde su nakon prvih pola sata igre imali zaostatak od tri gola, ali su uspeli da se „trgnu“ i pokažu karakter, vrativši se iz velikog deficita. To je bila njihova četvrta prvenstvena utakmica u nizu bez poraza, te se trenutno nalaze na devetoj poziciji na tabeli. Londonski klub do nastupa u Ligi Šampiona naredne sezone može samo kroz Ligu Evrope, ali i dalje kroz nacionalno prvenstvo ima šanse za „izlazak“ barem u spomenutu Ligu Evrope. U poslednje vreme popravili su dosta svoj golgeterski saldo, ali su sa druge strane „popustili“ u fazi odbrane, jer su primili najmanje po jedan gol na predhodnih 12 utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Van stroja su – E.Smith-Rowe (vezista), dok je upitan nastup – B.Saka (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)B.Leno – H.Bellerin, D.Luiz, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, G.Xhaka – N.Pepe, M.Odegaard, P.E.Aubameyang – A.Lacazette

LIVERPUL je zabeležio trijumf na gostovanju protiv Vulverhemptona (0:1), ali je njima reprezentativna pauza veoma dobro došla, da „zbiju“ redove pred sam kraj sezone, jer su bili u velikom „padu“ forme, pogotovo na svom terenu na kojem su pretrpeli šest poraza u nizu. Popularni „Redsi“ u ovom momentu imaju i čak pet bodova manje u odnosu na poslednje mesto koje naredne sezone vodi u Ligi Šampiona, te sum im dobri rezultati i bodovi itekako potrebni. U poslednje vreme bolje partije prikazuju na gostovanjima, gde uglavnom igraju veoma efikasne duele, na 14 odigranih utakmica na strani imaju gol razliku 26:18. Za goste neće nastupiti – C.Kelleher (golman), J.Gomez (defanzivac), V.Van Dijk (defanzivac), J.Matip (defanzivac), J.Henderson (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) Alisson – T.Alexander-Arnold, N.Phillips, O.Kabak, A.Robertson – Fabinho, G.Wijnaldum, T.Alcantara – M.Salah, R.Firmino, S.Mane

 

Glavni sudija – M.Atkinson

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 0:3

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 21h na stadionu “Emirates”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje