četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 31. kolo (nedelja)

VEST HEM JUNAJTED – LESTER SITI 

VEST HEM JUNAJTED u aktuelnoj sezoni igra daleko, daleko iznad očekivanja, jer se londonski klub „bori“ za izlazak u Ligu Šampiona. Poređenja radi u minulom šampionatu su tek na kraju sezone obezbedili opstanak, dok je sada situacija potpuno drugačija. Popularni „Čekićari“ su potpuno legitimni kandidati za TOP 4 Premier lige, a eventualnom pobedom na predstojećem susretu, ponovo bi zauzeli četvrtu poziciju na tabeli. Zaista retko kada gube utakmice, a i kada se to dogodi to uglavnom bude protiv ipak najboljih timova u ligi – Mančester Sitija, Mančester Junajteda, Liverpula, Čelzija…Posebno kvalitetne partije prikazuju na svom terenu, te gledajući broj osvojenih bodova kod kuće, trenutno su drugi najbolji domaćini u Premier ligi. Van stroja su – D.Randolph (golman), A.Ogbonna (defanzivac), D.Rice (vezista), A.Yarmolenko (napadač), M.Antonio (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) L.Fabianski – V.Coufal, I.Diop, C.Dawson, A.CresswellT.Soucek, M.Noble – S.Benrahma, P.Fornals, J.Lingard – J.Bowen

LESTER SITI je u predhodnom kolu doživeo neuspeh na svom terenu od Mančester Sitija (0:2), ali su i pored toga zadržali treće mesto na prvenstvenoj lestvici. Takođe i njihov glavni cilj do kraja šampionata jeste plasman u Ligu Šampiona, koja im je prošle sezone „izmakla“ u poslednjem kolu. „Lisice“ bolje rezultate ostvaruju na strani, te su u ovom momentu drugi najbolji gostujući tim u Premier ligi. Pritom, sa do sada 53 datih pogodaka, imaju i treći najučinkovitiji napad. Za goste neće nastupiti – W.Morgan (defanzivac), C.Soyuncu (defanzivac), J.Justin (defanzivac), H.Barnes (vezista), dok je upitan nastup – C.Under (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2) K.Schmeichel – D.Amartey, J.Evans, W.Fofana – R.Pereira, Y.Tielemans, W.Ndidi, T.Castagne – J.Maddison – J.Vardy, K.Iheanacho

 

Glavni sudija – M.Dean

Predlog za tipovanje – GG / @1.80 ili 1+I&1+II / @1.80 – 3:2 (2:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:05 na Olimpijskom stadionu u Londonu.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje