četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 31. kolo (petak)

FULAM – VULVERHEMPTON

FULAM se trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli (koje vodi u niži rang takmičenja) sa tri boda zaostatka u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanje uz jednu utakmicu više odigranu, te ih svakako do kraja sezone očekuje velika borba za opstanak. Na poslednja tri duela nisu osvojili nijedan poen, stoga u naredni susret ulaze sa velikim imperativom ostvarivanja pozitivnog rezultata, odnosno neophodan im je ceo „plen“. Londonski klub je veći deo svoj bodova sakupio na gostovanjima, te naprosto moraju da „poprave“ svoja izdanja na domaćem terenu (počevši od ovog meča) kako bi zadržali svoje šanse za opstanak u Premier ligi. Van stroja su – M.Rodak (golman), T.Cairney (vezista), dok je upitan nastup – A.Lookman (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)A.Areola – A.Robinson, T.Adarabioyo, J.Andersen, K.Tete – M.Lemina, H.Reed – I.Cavaleiro, R.Loftus-Cheek, B.Reid – A.Mitrovic

VULVERHEMPTON igra sezonu za „zaborav“, jer se od njih očekivalo da se „bore“ za neku od pozicija koja vode u Evropu, ali umesto toga popularni „Vukovi“ u ovom momentu zauzimaju tek 14. mesto na prvenstvenoj lestvici. Na svom kontu imaju 35 poena, te iako nisu matematički obezbedili opstanak, generalno oko toga ne bi trebalo da imaju nikakvih problema, odnosno potreban im je još poneki bod. Pritom, nalaze se u „padu“ forme, jer nemaju nijednu pobedu na predhodnih pet prvenstvenih duela – tri poraza i dva nerešena ishoda. Za goste neće nastupiti – W.Boly (defanzivac), J.Castro (defanzivac), F.Marcal (vezista), J.Moutinho (vezista), R.Jimenez (napadač).

Očekivani sastav (4-3-2-1)R.Patricio – R.Ait Nouri, R.Saiss, C.Coady, N.Semedo – R.Neves, L.Dendoncker, M.Gibbs-White – A.Traore, P.Neto – W.Jose

 

Mišljenje urednika: Susret dva tima koji beleže dosta slabe rezultate u poslednjih nekoliko utakmica, te je svaki ishod podjednako realan, iako su gosti realno kvalitetnija ekipa. Međutim, kako su domaćinima bodovi znatno više neophodni, verujemo da će maksimalno motivisano pristupiti narednom meču i tako pokušati da osvoje preko potrebne poene.

 

Glavni sudija – J.Moss

Predlog za tipovanje – Winner 1 / @1.75 – 0:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu “Craven Cottage”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje