petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 32. kolo (četvrtak)

LESTER SITI – VEST BROMVIČ ALBION

LESTER SITI se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa do sada 56 osvojenih bodova i eventualnim trijumfom bi „pobegli“ na +4 u odnosu na petoplasirani Vest Hem Junajted. Svakako njihov glavni cilj je plasman među TOP 4 tima i samim tim „izlazak“ u Ligu Šampiona naredne sezone. Pretrpeli su dva prvenstvena poraza u nizu, te je na predstojećem duelu imaju imperativ ostvarivanja pozitivnog rezultata. Popularne „Lisice“ su veoma opasne u fazi napada, te sa 55 postignutih golova do ovog kola bili su treći najefikasniji tim u ligi. Dosta bolje partije prikazuju na gostovanjima, dok na svom terenu imaju dosta većih problema i igraju veoma promenljivo – sedam pobeda, jedan remi, sedam poraza uz gol razliku 25:21. Van stroja su – J.Justin (defanzivac), H.Barnes (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2)K.Schmeichel – W.Fofana, J.Evans, C.Soyuncu – M.Albrighton, W.Ndidi, Y.Tielemans, T.Castagne – J.Maddison – J.Vardy, K.Iheanacho

VEST BROMVIČ ALBION se i dalje nalazi na pretposlednjem mestu na prvenstvenoj lestvici, ali su sa dva vezana trijumfa u predhodnim duelim umnogome povećali svoje šanse za opstanak u Premier ligi. To su bile zaista ubedljive pobede protiv Čelzija na strani (2:5) i na svom terenu protiv Sautemptona (3:0), te sa velikom dozom samopouzdanja ulaze u naredni meč. Ipak, i dalje imaju devet poena zaostatka u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja (uz jedanu utakmicu manje odigranu), te su im dobri rezultati neophodni u kontinuitetu, odnosno „Vrećice“ moraju da idu na pobedu i ovoga puta, bez obzira na protivnika, jer praktično drugog izbora nemaju. Defanzivno su najslabiji tim u šampionatu (59 primljenih golova), ali su sa druge strane u poslednje vreme značajno popravili svoju realizaciju u fazi napada. Svakako im sada pripada uloga autsajdera, ali su upravo na gostovanjima ove sezone prikazivali svoja ponajbolja izdanja – spomenuti trijumf protiv Čelzija, pobeda kod Vulverhemptona, nerešeni ishodi sa Mančester Sitijem i Liverpulom. Za goste neće nastupiti – B.Ivanovic (defanzivac).

Očekivani sastav (4-1-4-1)S.Johnstone – D.Furlong, D.O’Shea, K.Bartley, C.Townsend – O.Yokuslu – A.Maitland-Niles, M.Phillips, C.Robinson, M.Pereira – M.Diagne

 

Glavni sudija – A.Madley

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.75 ili 3+ / @1.903:0 (3:0)

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21h na stadionu “King Power”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje