subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 34. kolo (ponedeljak)

BARNLI – VEST HEM JUNAJTED

BARNLI se trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa do sada 36 osvojenih bodova. U ovom trenutku imaju čak devet poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja (uz utakmicu koju treba da odigraju u ponedeljak), stoga su veoma blizu njihovog glavnog cilja – opstanka u Premier ligi. Ove sezone dosta problema imaju sa realizacijom u fazi napada, te sa svega 30 postignutih golova – treći su najneefikasniji tim u ligi. U poslednje vreme bolje igraju na gostovanjima nego na svom terenu, gde nemaju nijedan trijumf na predhodnih osam utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Van stroja su – K.Long (defanzivac), R.Brady (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2)N.Pope – C.Taylor, B.Mee, J.Tarkowski, M.Lowton – A.Westwood, J.Cork, D.McNeil, J.Brownhill – M.Vydra, C.Wood

VEST HEM JUNAJTED je vezao dva uzastopna poraza, te sa imperativom pozitivnog ishoda ulaze u naredni duel. Sada su izvan TOP 4 zone, a ukoliko žele da održe „korak“ za pozicijama koje naredne sezone vode u Ligu Šampiona, sada im je neophodna pobeda. Pritom, kako Liverpul samo bod, a Everton dva poena zaostaju za njima, jasno da ni trenutna pozicija koja garantuje Ligu Evrope im nije nimalo „sigurna“. Stoga, popularni „Čekićari“ imaju zaista veliki motiv da osvoje ceo „plen“ sa predstojećeg meča. Za goste neće nastupiti – A.Masuaku (defanzivac), A.Cresswell (defanzivac), D.Rice (vezista), dok je upitan nastup – M.Antonio (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3)L.Fabianski – I.Diop, C.Dawson, A.Ogbonna – V.Coufal, M.Noble, T.Soucek, R.Fredericks – J.Bowen, J.Lingard, P.Fornals

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – Winner 2 / @1.80 – 1:2

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21:15 na stadionu “Turf Moor”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje