utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 36. kolo (sreda)

ČELZI – ARSENAL

ČELZI od dolaska Tomasa Tuhela na mesto šefa stručnog štaba prikazuje izvanredne partije o čemu svedoče i plasmani u finala FA Kupa, kao i Lige Šampiona. Što se Premier lige tiče, njihov primarni cilj jeste plasman među TOP 4 tima i samim tim direktno učešće u Ligi Šampiona. Ukoliko bi osvojili sva tri boda sa narednog duela, ponovo bi zauzeli treću poziciju na tabeli i praktično „osigurali“ svoje mesto u vrhu prvenstvene lestvice na kraju šampionata. Stoga, ceo „plen“ bi popularnim „Plavcima“ doneo sasvim miran završetak Premier lige, te bi mogli maksimalno da se posvete spomenutih utakmicama u kojima će se boriti za trofeje. Pritom, ne treba posebno isticati koliko je „slatka“ pobeda protiv gradskog rivala, a treba napomenuti da otkako je nemački stručnjak preuzeo Čelzi, oni nisu pretrpeli nijedan poraz u derbi utakmicama. Van stroja je – M.Kovacic (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3)E.Mendy – C.Azpilicueta, T.Silva, A.Rudiger – R.James, N.Kante, Jorginho, B.Chillwell – M.Mount, T.Werner, K.Havertz

ARSENAL igra sezonu za „zaborav“, pogotovo nakon ispadanja u polufinalu Lige Evrope od Viljareala, te su tako ostali bez ikakvih šansi da se plasiraju u Ligu Šampiona. Popularne „Tobdžije“ imaju realne šanse da obezbede „izlazak“ u novoformiranu Konferencijsku ligu, ali veliko je pitanju koliko su oni zainteresovani za to takmičenje. U predstojećem velikom derbiju im pripada podređena uloga, a nisu uspeli da trijumfuju na stadionu „Stamford Brigde“ već punu deceniju (poslednja pobeda na strani 2011. godine, od tada šest poraza i tri remija). Ipak, ako ništa drugo, treba da odigraju za čast i da barem koliko-toliko poprave svoj utisak kod navijača, koji sasvim sigurno nisu nimalo zadovoljni ovosezonskim rezultatima. Za goste neće nastupiti – P.Mari (defanzivac), D.Luiz (defanzivac), G.Xhaka (vezista), dok je upitan nastup – E.Smith-Rowe (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)B.Leno – C.Chambers, R.Holding, Gabriel, K.Tierney – M.Elneny, T.Partey – B.Saka, M.Odegaard, N.Pepe – P.E.Aubameyang

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – 1 / @1.75 – 0:1

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21:15 na stadionu “Stamford Bridge”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje