subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 4. kolo (nedelja)

ASTON VILA – VEST HEM JUNAJTED

ASTON VILA je u proteklom kolu pretrpela poraz na gostovanju protiv Kristal Palasa (3:1), iako su prvi stigli do prednosti. Time, nastavili su sa svojim dosta slabim izdanjima, koje ih „prate“ od kraja minule sezone. Klub iz Birmingema poseduje zaista kvalitetan igrački kadar, ali jednostavno to ne pokazuju u dovoljnoj meri svojim izdanjima na samom terenu. Dosta problema ima u fazi defanzive, redovno primaju golove i prave zaista velike greške u odbrani koje ih dosta često „skupo koštaju“. Pritom, novajlija u ekipi – D.Carlos (centralni bek) koji je trebao da bude veliko pojačanje u poslednjoj liniji tima je doživeo težu povredu, te ga neće biti na terenima u narednim mesecima.

Očekivani sastav (4-3-3) – E.Martinez – M.Cash, E.Konsa, T.Mings, L.Digne – J.McGinn, B.Kamara, J.Ramsey – E.Buendia, O.Watkins, L.Bailey

VEST HEM JUNAJTED ima zaista loš početak novog šampionata, jer su u prva tri kola pretrpeli isto toliko poraza. Pritom, na tim susretima nisu uspeli da postignu nijedan pogodak, što je svakako veoma iznenađujuće. Samim tim, londonski klub sada ima imperativ da prikaže kvalitetnu partiju i da „nulu“ sa golgeterskog i bodovnog salda „ukloni“. Sa druge strane, dobro su igrali u kvalifikacijama za Ligu Konferencija, gde su uspeli da izbore plasman u grupnu fazu ovog takmičenja. Sada ih očekuje duel protiv tima koji im u poslednje vreme dosta „odgovara“, odnosno protiv kojeg nemaju poraz na predhodnih devet međusebnih utakmica. Biće oslabljeni neigranjem – N.Aguerd (defanzivac), dok je upitan nastup – C.Dawson (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – L.Fabianski – C.Coufal, K.Zouma, T.Kehrer, A.Cresswell – T.Soucek, D.Rice – S.Benrahma, M.Lanzini, J.Bowen – G.Scamacca

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 – 0:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Villa Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje