četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 4. kolo (ponedeljak)

EVERTON – BARNLI

EVERTON je na veoma dobar način započeo novu sezonu, jer su u uvodna tri kola osvojili čak sedam bodova (pobede protiv Sautemptona i Brajtona, kao i remi sa Lids Junajtedom). Pritom, na svakoj od ovih utakmica postizali su po najmanje dva pogotka, te su dosta efikasni na samom startu šampionata. Popularne „Karamele“ su prošle sezone imali velikih problema na susretima na svom terenu, te ovoga puta to „moraju“ da poprave, kako bi na kraju prvenstva zauzeli svoje mesto u gornjem delu tabele. Van stroja su – F.Delph (vezista), J.Rodriguez (vezista), G.Sigurdsson (vezista), dok je upitan nastup – T.Davies (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2)J.Pickford – L.Digne, M.Keane, B.Godfrey, S.Coleman – A.Iwobi, A.Doucoure, A.Gomes, A.Townsend – Richarlison, D.Calvert-Lewin

BARNLI je u minulom kolu osvojio svoj prvi bod u novoj sezoni, nakon remija na svom terenu protiv Lids Junajteda (1:1). Predhodno su pretrpeli poraze od Brajtona (1:2) i Liverpula (2:0). Kao i godinama unazad, tako i ovoga puta njihov glavni cilj je svakako opstanak u Premier ligi. Stil i način igre ostaju isti, gde je defanziva u „prvom planu“, preko koje i dolaze do bodova, jer objektivno nemaju prevelikog napadačkog potencijala, koji je minule sezone bio među najneefikasnijima u ligi. Izvan sastava su – C.Roberts (defanzivac) N.Collins (defanzivac), D.Stephens (vezista), K.Long (defanzivac).

Očekivani sastav (4-4-2)N.Pope – M.Lowton, J.Tarkowski, B.Mee, C.Taylor – J.Gudmundsson, A.Westwood, J.Brownhill, D.McNeil – C.Wood, AaBarnes

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanjeP/K 1 – @1.60 ili 1X&0-3 – @1.653:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu “Goodison Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje