utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 8. kolo (nedelja)

EVERTON – VEST HEM JUNAJTED

EVERTON igra veoma dobro ove sezone, dok su u proteklom kolu uspeli da osvoje bod na gostovanju na Old Trafordu. Do sada su pretrpeli jedan poraz (na strani protiv Aston Vile), a eventualnim trijumfom na ovom susretu stigli bi do deobe treće pozicije na tabeli. Popularne „Karamele“ su i dosta efikasne sa 13 postignutog golova do ovog kola, a na samo jednog utakmici (spomenutom gostovanju u Birmingemu) ostali su bez golgeterskog učinka. Everton je poznat kao tim koji tokom jedne sezone ima dosta uspona i padova, ali na startu ovog šampionata deluju veoma dobro pod vodstvom novog trenera – Rafaela Beniteza. Van stroja su – F.Delph (vezista), G.Sigurdsson (vezista), dok su upitni nastupi – A.Gomes (vezista), Richarlison (napadač), D.Calvert-Lewin (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) J.Pickford – B.Godfrey, Y.Mina, M.Keane, L.Digne – Allan, Doucoure – A.Townsend, A.Iwobi, D.Gray – S.Rondon

VEST HEM JUNAJTED nakon izuzetno dobrog  samog početka prvenstva, u poslednjih pet kola ostvario je samo jedan trijumf. Posebno je iznenadio njihov poraz na domaćem terenu od gradskog rivala, Brentforda (1:2) pre dve sedmice. Londonski klub nema problema sa postizanjem golova, jer ih u proseku „daju“ dva po meču, ali je za sada defanziva slabiji deo tima, koja je „kapitulirala“ u 10 navrata, te samo jednom u novoj sezoni su uspeli da sačuvaju svoju mrežu netaknutom. Kod gostiju neizvestan je nastup – R.Fredericks (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) L.Fabianski – V.Coufal, K.Zouma, A.Ogbonna, A.Cresswell – D.Rice, T.Soucek – S.Benrahma, P.Fornals, J.Bowen – M.Antonio

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – GG / @1.75 – 0:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu “Goodison Park”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje