četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 8. kolo (subota)

TOTENHEM – LESTER SITI

TOTENHEM se trenutno nalazi na deobi druge pozicije na tabeli sa 14 sakupljenih bodova na svom kontu. Pritom, uz Mančester Siti jedini su neporaženi tim u novoj sezoni (četiri pobede i dva remija). Londonski klub dosta dobro „stoji“ u fazi napada, jer u proseku daju tačno dva gola po meču, ali svakako ima prostora za napredak u golgeterskom smislu, jer ove takmičarske godine zaista imaju dosta kvalitetnijh pojedinaca u napadu. Popularni „Pevci“ su za sada perfektni na svom terenu – tri odigrane utakmice i isto toliko trijumfa uz pozitivnu gol razliku 7:2. Sada im svakako pripada uloga favorita protiv tima kojeg su uspeli da savladaju na poslednja tri međusebna duela. Van stroja je – L.Moura (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3) – H.Lloris – C.Romero, E.Dier, C.Lenglet – Emerson, P.Hojbjerg, R.Bentancur, R.Sessegnon – Richarlison, H.Kane, Son

LESTER SITI tokom letnjeg prelaznog roka je bio ekstremno pasiv (uz odlaske nekih veoma bitnih igrača), a upravo to se ogleda na njihovim rezultata u novoj sezoni. Popularne „Lisice“ u ovom momentu zauzimaju ubedljivo poslednje mesto na prvenstvenoj tablici uz samo jedan osvojen poen. Svakako njihova forma od starta prvenstva je izuzetno slaba, odnosno nalaze se u seriji od pet uzastopnih poraza. Ogromnih problema imaju u odbrani, jer sa čak 16 primljenih golova do sada, druga su „najporoznija“ defanziva u ligi. Daleko od toga da Lester Siti nema dobru ekipu, ali za sada na samom terenu prikazuju daleko slabije partije u odnosu na sezone unazad kada su bili pri samom vrhu tabele. U nekom trenutku, naprosto moraju „da proigraju“, ali teško je očekivati da se to upravo desi na gostovanju Totenhemu. Izvan sastava su – R.Bertrand (defanzivac), R.Pereira (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1) J.Ward – W.Faes, D.Amartey, J.Evans – J.Justin, Y.Tielemans, W.Ndidi, T.Castagne – J.Maddison H.Barnes – K.Iheanacho

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.80 – 6:2

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Tottenham Hotspur“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje