petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 9. kolo (nedelja)

MANČESTER SITI – MANČESTER JUNAJTED

MANČESTER SITI se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa četiri poena manje u odnosu na prvoplasirani Arsenal, koji je u subotu odigrao svoju utakmicu ovog kola. Stoga, sastav „Građana“ u naredni duel ulazi sa motiv da se londonskom timu približi ponovo na samo bod zaostatka, a kako je pritom veliki gradski derbi u pitanju, motiva itekako imaju na pretek. Aktuelni prvak je trenutno jedini tim u ligi bez ijednog poraza u dosadašnjem delu šampionata (pet pobeda i dva remija). Pritom, trenutno su i primili najmanji broj pogodaka (6), dok su istovremeno i najefikasniji u fazi napada sa 23 datih golova. Posebno dobre partije za sada prikazuju na svom terenu (tri utakmice i isto toliko trijumfa) uz sjajnu gol razliku 14:2. Novajlija u timu – Erling Haland je fantastično uklopio u tim, jer je u prvih sedam kola postigao čak 11 pogodaka. Iako je veliki derbi u pitanju, svakako da uloga favorita ide na stranu sastava Pepa Gvardiole usled sjajne forme u kojoj se nalaze. Van stroja su – B.Mendy (defanzivac), J.Stones (defanzivac), K.Phillips (vezista), dok je upitan nastup – A.Laporte (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – Ederson – K.Walker, M.Akanji, N.Ake, J.Cancelo – I.Gundogan, B.Silva, K.De Bruyne – P.Foden, E.Haaland, J.Grealish

MANČESTER JUNAJTED je nakon izuzetno slabog ulaska u sezonu, se bukvalno „preporodio“, jer su u seriji od četiri uzastopna trijumfa u Premier ligi. U minulom kolu na svom terenu su uspeli da savladaju Arsenal (3:1), te u novi derbi duel ulaze sa dosta samopouzdanja. Prvenstveno, defanziva deluje znatno bolje kada Varan-Martinez čine štoperski tandem, a dok je kapiten ekipe – Hari Megvajer na klupi. Popularni „Crveni Đavoli“ su svakako u pozitivnom momentumu, ali im ipak pripada podređena uloga na gostovanju kod svog gradskog rivala. Naravno, ne treba otpisati sastav Mančester Junajteda koji je tokom predhodnih godina upravo na ovom stadionu uspeo da kreira neka zaista velika iznenađenja. Izvan sastava su – B.Williams (defanzivac), M.Greenwood (napadač), dok su neizvesni nastupi – M.Dubravka (golman), H.Maguire (defanzivac), D.van de Beek (vezizta).

Očekivani sastav (4-2-3-1) D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, L.Martinez, T.Malacia – S.McTominay, C.Eriksen – J.Sancho, B.Fernandes, Antony – M.Rashford

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – 1X&3-5 / @2.00 – 6:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Etihad“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje