četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 9. kolo (petak)

ARSENAL – KRISTAL PALAS

ARSENAL je prvo zabeležio tri vezana poraza, zatim isto toliko pobeda, dok je u predhodna dva kola odigrao nerešeno. Stoga, veoma promenljivi rezultati i same partije londonskog tima u novom šampionatu. Veliko je pitanje koliko ovaj tim može ove sezone (pre svega da se „umeša u borbu“ za izlazak u Evropu), jer je konkurencija dosta velika i jaka, a barem za sada njihova izdanja na samom terenu ne daju razloga za previše optimizma. Ipak, ima još mnogo utakmica koje treba odigrati, te svakako postoji i prilika da Arsenal i bude u gornjem delu tabele, a za tako nešto neophodni su dosta bolji rezultati iz kola u kolo. Ovoga puta, dodatan motiv imaće u podatku da su pretrpeli tri uzastopna neuspeha od Aston Vile u Premier ligi, a pritom nisu postigli ni pogodak na tim duelima, te je vreme da se to „prekine“. Van stroja su – G.Xhaka (vezista), dok je upitan nastup – B.Saka (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – T.Tomiyasu, B.White, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, S.Lokonga – N.Pepe, M.Odegaard, E.Smith-Rowe – P.E.Aubameyang

ASTON VILA nešto slično kao i njihov naredni protivnik, dosta „mešoviti“ rezultati u uvodnom delu sezone – tri trijumfa, jedan remi i četiri poraza uz gol razliku 12:12. Klub iz Birmingema jeste ovog leta ostao bez svog najboljeg pojedinca (Jack Grealish), ali je uprava kluba bila itekako aktivna na transfer „pijaci“ i dovela zaista kvalitetne igrače, te samim tim od njih se očekuje plasman u gornju polovinu tabele na kraju prvenstva. Za sada, na strani u proseku primaju po dva gola na meču, ali su sa druge strane uspeli i da iznenade Mančester Junajted na Old Trafordu i odnesu ceo „plen“ sa ovog gostovanja. Izvan sastava su – Trezeguet (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2)E.Martinez – E.Konsa, T.Mings, K.Hause – M.Cash, D.Luiz, M.Sanson, M.Targett – E.Buendia – D.Ings, O.Watkins

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje1+I&1+II / @1.70 – 3:1 (2:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu “Emirates”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje