petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 9. kolo (ponedeljak)

LESTER SITI – NOTINGEM FOREST

LESTER SITI se trenutno nalazi na samom prvenstvene lestvice sa samo jednim osvojenim bodom iz prvih sedam kola (jedan remi i šest poraza). Zaista katastrofalan učinak za tim koji se tokom predhodnih sezona „borio“ za sam vrh tabele. I dok u fazi napada „stoje“ sasvim solidno, za sada imaju zaista ogromnih problema u fazi defanzive, jer su sa 22 primljena gola ubedljivo najslabija odbrana u ligi. Reprezentativna pauza im je došla u pravom momentu, da pregrupišu svoje redove i da krenu sa znatno boljim izdanjima. Ovoga puta, popularne „Lisice“ imaju zaista veliki imperativ pobede kako bi nakopon prekinuli svoju „crnu“ seriju. Očekuje se njihov maksimalno ozbiljan pristup utakmici pred svojom publikom, a i sam trener ekipe – Brendan Rodžers bi usled novog slaboh ishoda mogao vrlo lako da dobije otkaz. Vide se posledice izuzetno slabog odrađenog prelaznog roka, ali uprkos tom Lester Siti ima daleko kvalitetni tim nego štoo pokazuje trenutna pozicija na tabeli. Van stroja su – R.Bertrand (defanzivac), R.Pereira (defanzivac).

Očekivani sastav (4-1-4-1) – J.Ward – T.Castagne, J.Evans, W.Faes, J.Justin -W.Ndidi – J.Maddison, Y.Tielemans, K.Dewsbury-Hall, HBarnes – J.Vardy

NOTINGEM FOREST se nalazi samo jedno mesto iznad svog narednog rivala sa svega četiri osvojena poena. Pet poraza u prvih sedam utakmica od kojih četiri u nizu. I „Šumari“ imaju dosta „poroznu“ odbranu koja je do sada primila 17 golova. Ovog leta doveli su ogroman broj novajlija u ekipu, a očigledno je da još uvek nisu uigrani na pravi način i da im treba dodatno vreme. Nema dileme da im predstoji velika borba za opstanak u Premier ligi, a trenutno su jedan od glavnih kandidati za ekspresan povratak u Championship. Izvan sastava su – M.Niakhate (defanzivac), O.Richards (defanzivac), O.Mangala (vezista), dok je upitan nastup – S.McKenna (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)D.Henderson – N.Williams, J.Worrall, S.Cook, R.Lodi – R.Yates, R.Freuler – L.O’Brien, J.Lingard, B.Johnson – T.Awoniyi

 

Glavni sudija – R.Jones

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.60 ili D2+ / @1.70 – 4:0 (3:0)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „King Power“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje