petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (petak)

VOTFORD – NORIČ SITI

VOTFORD je u minulom kolu osvojio bod na gostovanju protiv Njukasla (1:1), čime su prekinuli svoj niz od šest uzastopnih poraza u Premier ligi. Trenutno se nalaze izvan zone ispadanja, ali sa samo jednim bodom prednosti upravo u odnosu na svog narednog rivala, te je pozitivan rezultat zaista veliki imperativ, kao ne bi dospeli u opasnu zonu nakon ove utakmice. „Stršljenovi“ prikazuju dosta slabe partije u poslednje vreme, ali predstojeći susret je od ogromnog značaja za njih, posebno jer igraju protiv direktnog rivala u borbi za opstanak. Sastav iskusnog trenera – Klaudija Ranijerija mora podhitno da „se razbudi“ i da napokon pred svojim fanovima prikaže kvalitetno izdanje i samim tim osvoji preko potrebne bodove. Van stroja su – N.N’Koulou (defanzivac), W.Troost-Ekong (defanzivac), A.Masina (defanzivac), O.Etebo (vezista), I.Louza (vezista), K.Baah (napadač), I.Sarr (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)D.Bachmann – K.Femenia, C.Kabasele, Samir, H.Kamara – E.Kayembe, M.Sissoko, T.Cleverley – E.Dennis, J.Pedro, J.King

NORIČ SITI je u tokom vikenda napokon ostvario pobedu, jer su na svom terenu bili bolji od ekipe, Evertona (2:1). Time, okončali su niz od šest vezanih neuspeha u engleskom šampionatu. Ipak, i dalje se nalaze i zoni ispadanja, te su prema mnogima „glavni kandidati“ za ispadanje u „Championship“. Popularni „Kanarinci“ sa tek 10 datih golova imaju naslabiji napad u ligi, dok sa 45 primljenih pogodaka i „najporozniju“ defanzivu. Svakako i za njih je ovo izuzetno važan meč, ali im pripada podređena uloga, jer na gostovanjima do sada igraju zaista loše – sedam poraza na 10 odigranih utakmica uz gol razliku 3:25! Izvan sastava su – C.Zimmermann (defanzivac), A.Omobamidele (defanzivac), L.Rupp (vezista), M.Normann (vezista), B.Gilmour (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – A.Gunn – M.Aarons, G.Hanley, B.Gibson, B.Williams – J.Sorensen, A.Idah, P.Lees-Melou – P.Placheta, T.Pukki, M.Rashica

 

Glavni sudija – M.Dean

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.70 – 0:3

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Vicarage Road“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje