utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

BRENTFORD – MANČESTER JUNAJTED

BRENTFORD u ovu utakmicu ulazi nakon dva veoma ubedljiva poraza – od Sautemptona 4:1, a zatim i protiv Liverpula 3:0. Generalno, novi premierligaš ne prikazuje dobre partije u poslednje vreme, jer imaju četiri neuspeha na poslednjih pet prvenstvenih duela. Londonski klub se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli sa 10 bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja, što je svakako njihov primarni cilj u debitanskoj sezoni u Premier ligi. Dosta su „pali“ u fazi odbrane, jer su primili najmanje po jedan pogodak na poslednjih deset susreta (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Pritom, van stroja su – D.Raya (prvi golman), C.Goode (defanzivac), J.Jeanvier (defanzivac), M.Jorgensen (defanzivac), F.Onyeka (vezista), J.Dasilva (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2) – A.Fernandez – M.Sorensen, P.Jansson, E.Pinnock – S.Canos, C.Norgaard, V.Janelt, M.Jensen, M.Roerslev – B.Mbeumo, I.Toney

MANČESTER JUNAJTED je u predhodnom kolu „prosuo mleko“, jer iako su imali dva gola prednosti na strani protiv Aston Vile, na kraju su osvojili samo jedan bod. Stoga, ovoga puta imaju imperativ da to sebi ne dopuste, odnosno da osvoje ceo „plen“ sa predstojećeg gostovanja. Trenutno za četvrtom pozicijom na tabeli (koja je njihov glavni cilj) zaostaju pet bodova, ali imaju i manji broj odigranih utakmica. Situacija u klubu je dosta „problematična“, mnogi igrači su nezadovoljni i žele da napuste ekipe, a ni dolazak Ralfa Ragnik za sada nije doneo očekivani napredak u igri. Jednostavno, „Crveni Đavoli“ moraju što pre da se „trgnu iz letargije“ i da krenu sa dosta boljim izdanjima i samim tim i rezultatima, počevši već od ovog gostovanja novom prvoligašu, gde im i pored svega pripada uloga favorita. Izvan sastava su – E.Bailly (defanzivac), P.Pogba (vezista), dok je upitan nastup – A.Wan-Bissaka (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, H.Maguire, A.Telles – S.McTominay, Fred – M.Greenwood, B.Fernandes, A.Elanga – C.Ronaldo

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @2.40 – 1:3

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21h na stadionu „Brentford Community“.

 

Predlog bez analize:

LESTER SITI – TOTENHEM

1+I&1+II / @1.65 – 2:3 (1:1)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „King Power“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje