petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (utorak)

SAUTEMPTON – BRENTFORD

SAUTEMPTON se trenutno nalazi na 14. poziciji na tabeli sa do sada 21. osvojenim bodom. Nakon serije veoma slabih rezultata, u poslednja dva kola su prikazali sasvim dobre partije, jer su osvojili četiri poena u susretima protiv Totenhema i Vest Hem Junajteda, te je to naznaka njihovog uspona forme u narednom periodu. Popularni „Svetci“ posebno neizvesne utakmice igraju na domaćem terenu na kojem su do sada remizirali u šest navrata na svega devet odigranih utakmica. Pred svojom publikom, ne gube tako lako, ali i teško dolaze do pobeda. Van stroja su – A.McCarthy (prvi golman), K.Walker-Peters (defanzivac), T.Livramento (defanzivac), W.Smallbone (vezista), M.Djenepo (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2) F.Forster – Y.Valery, M.Salisu, J.Bednarek, R.Perraud – N.Redmond, J.Ward-Prowse, O.Romeu, M.Elyounoussi – A.Armstrong, C.Adams

BRENTFORD u ovom momentu zauzima 12. mesto na prvenstvenoj lestvici uz 23 sakupljena poena na svom kontu. Novi premierligaš trenutno ima 12 bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja, što je svakako njihov primarni cilj u debitanskoj sezoni u Premier ligi. U poslednje vreme igraju dosta promenljivo, te na predhodnih šest prvenstvenih utakmica imaju skor od – dva trijumfa, jednog remija i tri poraza. Londonski klub je nakon veoma dobrih izdanja na gostovanjima na startu sezone sada „utihnuo“ na strani, jer su osvojili samo dva boda na poslednjih pet gostujućih duela. Izvan sastava su – D.Raya (prvi golman), C.Goode (defanzivac), J.Jeanvier (defanzivac), M.Jorgensen (defanzivac), R.Henry (defanzivac), F.Onyeka (vezista), J.Dasilva (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2)A.Fernandez – K.Ajer, P.Jansson, E.Pinnock – S.Canos, C.Norgaard, S.Baptiste, M.Jensen, M.Roerslev – B.Mbeumo, I.Toney

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1+I&2+ / @1.60 ili GG / 1.85 – 4:1 (2:1)

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu „St. Mary’s“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje