petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (utorak)

BRAJTON – ČELZI 

BRAJTON se nakon duge serije dosta slabih rezultata vratio na „pravi put“, te su u poslednja četiri kola osvojili osam bodova (dve pobede i dva remija). Trenutno se nalaze na devetoj poziciji na tabeli sa čak 15 poena prednosti u odnosu na opasnu zonu – što je njihov glavni cilj, dok objektivno gledano nemaju kvaliteta za nešto više nego sama sredina prvenstvene lestvice. Popularni „Galebovi“ su do sada veći broj svojih bodova osvojili na strani nego na svom terenu. Ne pobeđuju, ali i ne gube tako lako, jer trenutno imaju najviše nerešenih ishoda od svih timova u ligi (10). Van stroja su – J.Steele (golman), L.Dunk (defanzivac), S.Duffy (defanzivac), E.Mwepu (vezista), Y.Bissouma (vezista), J.Sarmiento (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)R.Sanchez – J.Veltman, A.Webster, D.Burn – T.Lamptey, P.Gross, S.Alzate, M.Cucurella – J.Moder, A.Mac Allister – D.Welbeck

ČELZI je na startu sezone bio suvereno na liderskoj poziciji u šampionatu, ali je usledio veliki „pad“ forme. Naime, ostvarili su samo jedan trijumf na poslednjih šest utakmica u okviru Premier lige. Time, već sada imaju 13 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, te više nemaju prava na „kikseve“ kako bi do kraja sezone ostali konkurentni u borbi za naslov prvaka. Defanzivno su „popustili“ u predhodnom periodu, ali su i dalje druga najbolja defanziva u ligi, dok sa druge strane u proseku postižu i dva gola po meču. Londonski klub kada se gledaju osvojeni bodovi na strani, trenutno su i drugi ponajbolji gostujući tim sa sedam zabaleženih pobeda na 11 odigranih duela. „Plavci“ sada odlaze na gostovanje koja im „prija“, jer su ostvarili tri trijumfa (uz jedan remi) na predhodnih četiri gostovanja u Brajtonu. Izvan sastava su – E.Mendy (golman), R.James (defanzivac), T.Chalobah (defanzivac), B.Chilwell (defanzivac), A.Christensen (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1)K.Arrizabalaga – A.Rudiger, T.Silva, C.Azpilicueta – C.Hudson-Odoi, M.Kovacic, N.Kante, M.Alonso – M.Mount, H.Ziyech – R.Lukaku

 

Glavni sudija – K.Friend

Predlog za tipovanje – 2 / @1.80 ili X2&2-5 / 1.65 – 1:1 (0:1)

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 21h na stadionu „Amex“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje