sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Primere – 28. kolo – četvrtak

Sevilja – Betis

U okviru 28. kola Španske Primere na stadionu Sančez Piskuan sastaće se domaća Sevilja i gradski rival Betis. Utakmica koja jednostavno žudi za publikom nažalost odigraće se pred praznim tribinama. Sevilja je po kladionicama blagi favorit.

Sevilja se u ovom trenutku nalazi na 3. mestu na tabeli. Biće veoma neizvesna borba za još dva mesta koja vode u LŠ, gde su čak 4 ekipe u samo 2 boda razlike. Ukoliko Sevilja želi to mesto sigurno će svaki bod biti od ključne važnosti. Sevilja kući igra jako dobro te ima samo 2 poraza od Viljareala 1:2 i Reala 0:1. Osim protiv Kluža u ligi europe i Reala u primeri oni su na svakom meču kod kuće postigli gol. Ključni igrači ove ekipe su Lukas Okampos koji je najbolji strelac ekipe sa 10 golova, dok je iza njega sjajni Marokanac Yusuf Al Nesiri sa 7 pogodaka. Sevilja je postigla 39 golova na 27 mečeva u ligi, a primila 29. Odsutan za ovaj meč će biti srpski vezista Nemanja Gudelj ( vezista – 16/0/0 ) a pod znakom pitanja je najbolji strelac Lukas Okampos ( napadač – 22/10/0 ) ali verujemo da će on i sa blagom povredom nastupiti zbog važnosti meča!

Očekivani sastav Sevilje 4-4-2 : Vaclik – Navas, Kounde, Carlos, Reguilon – Fernando, Suso, Jordan, Banega – Ocampos, De Jong.

Betis je ekipa sa sredine tabele sa 33 boda. Oni će verovatno igrati rasterećeno ovaj mec jer ne mogu ni gore ni dole. Ekipi ispod crte beže 8 bodova, dok im Valensija beži 9 bodova za Europu. U poslednjem prvenstvenom susretu su pobedili Real Madrid i prekinuli niz od 7 mečeva bez pobede. Imaju samo 9 bodova u gostima, a jedinu pobedu su ostvarili protiv Majorke 2:1 u novembru. Uz to imaju 6 nerešenih rezultata i 6 poraza, a čak 3x je bilo bez golova a 2x 1:1. Sve u svemu niko ih osim Barselone nije nadigrao (5:2). Sve su to bili porazi ja jednim golom razlike. Najbolji strelac ekipe je Loren sa 9 golova koji je produžio ugovor sa klubom do 2024. godine. Joakin je postigao 8 golova, dok je Fekir dao 7. Odsutni za ovu utakmicu su Juanmi ( 0/0/0 ) i Javi Garcia ( 0/0/0 ) kojih već duže vreme nema na terenu.

Očekivani sastav Betisa 4-4-1-1 : Joel – Emerson, Bartra, Sidnei, Moreno – Joaquin, Gonzalez, Guardado, Canales – Fekir – Loren.

Predlog za klađenje – 1x i 0-3. Kvota je 1,60. Mislimo da Sevilja neće izgubiti ali i da neće biti puno golova, znamo svi da je ovaj odmor uticao na strelce u svim ligama te očekujemo čvrst meč.

2:0

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje