četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Primere – 29. kolo – utorak

Hetafe – Espanjol

Večeras od 19:30 na stadionu Alfonso Perez u Madridu igraće Hetafe i Ešpanjol. Duel veoma bitan za obe ekipe, jedna se bori za Europu a druga grčevito za opstanak.

Hetafe je 5. na tabeli sa 46 bodova. Biće velika borba za LŠ sa još 4 ekipe. a sigurno da im je svaki bod bitan ako žele da ostanu u trci za to mesto. U prvom meču posle pauze su doživeli poraz, gde se videla bleda igra pogotovo u drugom poluvremenu. Hetafe je dosta dobar na domaćem terenu, međutim u prethodna dva domaćinstva nisu pobedili a nisu ni dali gol. Sa Seltom 0:0 i sa Seviljom 0:3. Njima je ova pauza dobro došla ali i posle toga su eto nastavili sa još jednim porazom. Kao da popuštaju i da nemaju snage onda kad je to najpotrebnije. Najbolji strelac ekipe je Angel sa 10 pogodaka, dok Jaime Mata ima 8 i on se vraća u startnu postavu posle suspenzije. Trener na večerašnjem susretu neće moći da računa jedino na Xabiera Etxeita (defanzivac 11/0/0) koji će mora da preskoči meč zbog suspenzije.

Očekivani sastav Hetafea 4-4-2: Soria – Suarez, Dakonam, Cabaco, Nyom – Etebo, Arambarri, Maksimovic, Cucurella – Mata, Molina

Espanjol je fenjeraš lige sa samo 23 boda. Sve je to izgledalo jako loše pre par kola dok nisu vezali par dobrih partija. Sad to već ne deluje kao ne moguća misija, samo su 3 boda od Selte koja je van opasne zone. Ovde pobeda i mogli bi već predati fenjer nekom drugom. To neće biti nimalo lako ovde jer Hetafe igra veoma dobro. Raduje to da su u prošlom kolu razneli Alaves sa 2:0, te im Alaves nije ni šutnuo na gol a oni su imali čak 19 šuteva. Na vrhu liste strelaca u ekipi su Raul De Tomas i Wu Lei sa 4 pogotka. Treneru će svi biti na raspolaganju osim Nalda (defanzivac 16/0/0) koji je pod znakom pitanja.

Očekivani sastav Espanjola 4-4-2: Diego Lopez – J Lopez, Espinosa, Cabrera, Vila – Melendo, David Lopez , Roca, Embarba – Calleri, Wu Lei

Predlog za klađenje: X2 1,71 (iako je domaćin bolja ekipa,mislimo da Espanjol neće ispasti i moraju da uzmu bar bod)

0:0

Barselona – Leganes

Na Kamp Nou od 22:00h sastaće se Barselona i Leganes. Barselona veliki favorit na ovom susretu i sve osim toga bi bilo veoma iznenađenje. Gosti u velikom problemu, grčevito se bore za opstanak.

Barselona je lider Primere sa 61 bodom. Gol razlika im je 67:31. U prvom kolu posle pauze nisu imali problema sa Majorkom te su ih golovima Vidala, Albe, Braithwaite i Mesija pobedili laganih 4:0. Ni ovo ne bi trebao da im bude teži ispit. Pobeđivali su Leganes uvek na svom stadionu otkad su oni ušli u elitu od 2017. Barselona je kući skoro savršena, osim nerešenog rezultata sa Realom 0:0. Messi je najbolji strelac ekipe kao i lige sa 20 pogodaka, a raduje i vest da se Luiz Suarez vratio u sastav posle povrede odigravši na prošlom susretu 34. minuta. Setien neće moći da računa na povređenog Dembelea (napadač 5/1/1) i supendovanog Albu (defanzivac 18/2/3).

Očekivani sastav Barselone 4-3-3: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Firpo – Vidal, Busquets, De Jong – Griezmann, Suarez, Messi

Leganes deli poslednje mesto sa Espanjolom i imaju po 23 boda. Izgledali su veoma loše u prošlom kolu, gde su na domaćem terenu izgubili od Valjadolida 1:2. Gubili su sa 0:2 ali su na kraju samo ublažili poraz. Imaju oni svojih šansi u borbi za opstanak, a raspored im ide na ruku te će u sledećim kolima igrati upravo protiv tih rivala. Na prethodnom gostovanju protiv Viljareala su upisali prvu gostujuću pobedu ove sezone, a uz 5 nerešenih rezultata i 8 poraza imaju samo 8 bodova na strani. Na ovom gostovanju će igrati rasterećeno jer zaista nemaju šta da izgube. Apsolutno najbolji igrač i najbolji strelac ekipe je Oscar Rodriguez sa 8 postignutih golova. Upravo on neće moći da nastupa na ovom susretu zbog suspenzije. Trener gostiju neće moći da računa ni na Dimitriosa Siovasa (defanzivac 19/0/0) koji takođe zbog suspenzije neće igrati. Ova dva izostanka će sigurno biti najveći hendikep jer su ovo ključni igrači u timu Leganasa.

Očekivani sastav Leganasa 4-4-2: Cuellar – Silva, Omeruo, Awaziem, Bustinza – Rodrigues, Mesa, Amadou, Rosales – Carrillo, Assale

Predlog za klađenje: 1 i 3+ 1,50 

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje