petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najave i predlozi 10. kola Brazilske Serie A – nedelja

23:00 Atletico MG – Bragantino

Atletico MG se nalazi na 5. mestu tabele sa 15 bodova i gol razlikom 12:8. Imaju meč manje od lidera a čak 2 od drugoplasirane ekipe. Igraju lepršavo i veoma otvoreno, zaista ih je užuvanje gledati. Najbolji strelac ekipe je Alan Franco sa 3 pogotka. _U prošlom kolu su izgubili 3:1 u gostima od Santos ali razlog tome je sigurno i rani crveni karton golmana Rafaela u 16. minutu igre. Neverovatno i posle toga su bili bolja ekipa sa boljim posedom lopte i dosta šuteve. Oni to rade svaki meč, ali imaju problema sa kontrama gde obično prime gol. Za sad na svom stadionu imaju 3-0-0 uz gol razliku 8:2.

Trener neće moći da računa na sledeće igrače: golmana Rafaela, defanzivca Gabriela, na veznjake Nathana i Jaira koji su bitni za igru ove ekipe.

Bragantino je na tabeli bolji samo od Goiasa i sakupio je 7 bodova. Gol razlika im je 9:14 i najgora su odbrana lige. Nemaju pobedu 5 kola, a jedinu su zabeležili na domaćem terenu protiv Fluminensea 2:1. Najbolji strelac ekipe je Claudinho sa 3 pogotka. Zanimljivo je da na poslednja dva gostovanja nisu bili poraženi, te su igrali identičnim rezultatom 1:1. U prošlom kolu u Sao Paulu su promašili čak 2 penala, a poslednji za pobedu u 93. minutu. Zaista nemaju sreće, a možda je to i do neiskustva je im je ovo povratnička sezona u najelitnijem rangu posle mnogo godina. Pritisak je ogroman na njih a verovatno da će se grčevito boriti za opstanak do samog kraja prvenstva.

Trener neće moći da računa na: defanzivca Vitinho, kao i na veznjake Weslija i Thonny Andersona.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Iako su domaći oslabljeni neigranjem par standardnih prvotimaca i dalje su veliki favoriti. Naš predlog je na pobedu domaćina, sto se plaća kvotom 1.60. Sve osim drugog ishoda bi bilo veliko iznenađenje.

2:1


23:00 Goias – Internacional

Goias je fenjeraš lige i ima samo 5 osvojenih bodova, sa gol razlikom 10:13. Deluje to veoma loše i sve su naznake ako ovako nastave da će se vratiti u Seriu B. Jedino pobedu imaju protiv Atletico GO od 2:0, a u prošlom kolu su igrali 3:3 protiv slabašne Coritibe. Platiti su debelu cenu u tom meču jer par igrača zbog suspenzije neće igrati.

Trener zbog suspenzije neće računati na iskusnog štopera Rafael Vaza i napadača i najboljeg strelca ekipe Victora Andradea.

Internacional je lider prvenstva, sakupio je 20 bodova u 9 mečeva. Gol razlika im je 15:5 i najbolji su napad lige. Zaista deluju šampionski, jedini kiks su zabeležili Fluminensea kad su izgubili 2:1. Posle 2 nesrećna iksa, prvo protiv Palmeirasa 1:1, kad im domaći daju gol u 94.minutu isti slučaj se desio i protiv Bahije. U 97. minuta sudija pomoću var-a svira penal i Internacional nesrećno gubi 2 boda. Konačno su se u prošlom kolu ispraznili nad nemoćnom Cearom, pobedivši ih 2:0. Neverovatni Thiago Galhardo je postigao na tom meču oba pogotka i sad je na koti 8, najbolji je strelac ekipe i prvenstva.

Ključni izostanak u ekipi je Paola Guerrera zbog povrede, ali ako vidimo kako zabija Galhardo trener verovatno neće biti toliko zabrinut.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Svi znamo da je uvek nezgodno kad igraju prvi i poslednji, ali ako pogledamo kvotu 1,90 i veliku nadmoć gostiju, nećemo ni malo razmišljati. Naš predlog je lagana pobeda Internacionala sa pomenutom kvotom 1,90.

1:0


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje