sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najave i predlozi Premier lige – 30. kolo – petak

Norič – Sautempton

Norič je fenjeraš lige i ima samo 21 bod, čak 6 bodova manje od ekipe iznad crte. Gol razlika im je 25:52. Imaju samo 4 pobede kod kuće, 3 nerešena rezultata i 7 poraza. Ovo im je prvi meč posle pauze i mnogo im je bitan kao i svaki sledeći. Oni jednostavno nemaju više pravo na kiks, te će igrati otvoreno. U prvom delu prvenstva Sautempton ih je pobedio 2:1. Jedini gol je postigao Timo Puki. On je ujedno i najbolji strelac ekipe sa 11 pogodaka. Takođe ističe se i Todd Cantwell sa 6 pogodaka. Trener Noriča neće moći da računa na Sam Byram (defanzivac 20/0/0), Christoph Zimmerman (defanzivac 15/0/1), Onel Hernandez (defanzivac 17/1/0).

Očekivani sastav Noriča 4-2-3-1: Krul – Lewis, Godfrey, Lewis, Aaron – McLean, Tettey – Cantwell, Duda, Buendia – Pukki.

Sautempton je 14. na tabeli sa 34 bodova. Gola razlika im je 35:52. Oni su najgori domaćin ali na strani su mnogo bolji i imaju 6 pobeda 2 nerešena i 6 poraza. Ako gledamo formu pre pauze nisu baš sjajni, imaju 5 poraza iz 6 mečeva. Danny Ings je najbolji strelac ekipe sa 15 pogodaka. Da je igrao sve utakmice sigurno bi imao i više ali trener ima na raspolaganju još 3 napadača pa voli da rotira. Tu su još Long, Obafemi i Adams. Takođe jedan od zvezda ekipe i lidera na terenu je mladi Ward Prowse.  Ima 4 gola i 4 asistencije. Trener Vanhitl neće računati sutra na Moussa Đenepe (veznjak 18/2/2) a Shane Long (napadač 19/2/3) je upitan.

Očekivani sastav Sautemptona 4-4-2: Mc Carthy – Bertrand, Bednarek, Stephens, Walker Piters – Armstrong, Ward Prowse, Hojberg, Redmond – Ings, Long ?(Adams).

Predlog za klađenje: GG 1,67

Meč je na programu sutra od 19h na stadionu Kerov Roud

0:3

 

Totenhem – Mančester Junajted

Totenhem je 8. na tabeli sa 41 bodom. Gol razlika im je 47:40. Nemaju pobede na prethodnih 6 mečeva u svim takmičenjima. Kod kuće igraju dosta dobro imaju 7 pobeda 2 nerešena i 3 poraza. Obično su gubili od favorita a sa ekipama iz donjeg dela su izlazili lako na kraj. Junajted ih je dobio u prvom delu prvenstva 2:1 golovima Rašforda, a za Sparse gol je dao Dele Ali. Hari Kejn se vratio u sastav posle povrede. Iako nije igrao duže vreme i dalje je najbolji strelac ekipe sa 11 pogodaka. Son ima 9 a Alli 8. Upravo Alli (veznjak 22/8/6) neće moći da igra na sutrašnjem meču zbog suspenzije. Takođe trener neće moći da računa na Tangangu (defanzivac 6/0/0).

Očekivani sastav Totenhema 4-3-3: Lorris – Sanchez, Aurier, Aldeweirleid, Davies – Sissoko, Winks, Ndombele – Son, Kane, Lukas.

Mančester Junajted je 5. na tabeli sa 46 bodova. Gol razlika im je 44:30. U sjajnoj su formi a povratkom Rašforda će biti sigurno još bolji. Imaju 11 mečeva bez poraza, otkad je Bruno došao konačno su povezali srednji red koji im je falio. Iako su par kola bili bez najboljeg strelca sve su Bruno i Martial nadoknadili sjajnim partijama. Naravno moramo pohvaliti i sjajnu odbranu koja je u poslednjih 10 susreta primila samo 1 gol. Konačno preskupi Megvajer i sjajni bek Wan Bisaka pokazuju kvalitet i ono zašto su kupljeni. Rašford je najbolji strelac sa 14 golova dok Martial ne zaostaje mnogo sa 11 pogodaka. Bruno Fernandeš iako je igrao samo 5 utakmica ima već 2 gola i 3 asistencije. Solsker će moći da računa sutra na sve igrače!

Očekivani sastav Junajteda 4-2-3-1: Gea – Shaw, Maguire, Linedlof, Wan Bisaka – Matić, Fred – James, Fernandeš, Rašford – Martial. 

Predlog za klađenje: X2 i 2+ 1,77.

Meč se igra od 21:15h na Old Trafordu.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje