utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najbolji bacač lige otvara prvenstvo protiv Šampiona!

Noćas od 01:05 počinje MLB liga mečom između Washington Nationals i New York Yankeesa. Domaći su šampioni iz prošle sezoni dok je ekipa iz Njujorka ispala u doigravanju od Hjustona. Duel dva jako dobra bacača lige a sigurno najboljih palica lige.

Starter Washingtona biće sjajni veteran Max Šercer. Ovo je njegova 13. sezona u MLB. 3x je bio nagradu za Cy Young award i već godina je najbolji bacač NL lige. Ima prosek od 1,27 strikouta po izmeni što ga drži ubedljivo na prvom mestu.

Starter Jenkija biće fenomenalni Geritt Cole koji je potpisao 9-godišnji ugovor sa njima, a prešao je iz Hjustona ove godine. Definitivno najbolji bacač koji postoji u MLB, brza lopta mu dotiči 100mph a slider 92mph. To su stvarno neverovatne brojke vredne divljenja. Prošle sezone je imao čak 20 pobeda sa Hjustonom i magičnih 326 strikeouta u sezoni.

U MLB važi pravilo koja ekipa osvoji šampionat sledeće godine je duboko na dnu. Da li će da važi to pravilo i ovog puta, ali po nama je Cole i Jenkisi apsolutni favoriti u ovom meču. Ako nabrojimo samo Jason Stantona i Aaron Judge onda čak i sjajni veteran Max nema šanse protiv takvih talenata!

Naš predlog za ovaj meč je pobeda na Jenkise. Kvota je 1,70.

1:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje