petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Naručena analiza meča Atalanta – Milan

20:45 Atalanta – Milan (Italija 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Atalanta se nalazi na 2.mestu sa skorom 23 pobede, 9 remija i 5 poraza uz gol razliku 90 datih i 45 primljenih golova. Atalanta je zbog boljeg međusobnog skora sa Juventusom već obezbedila plasman u Ligu šampiona, jer ima tri boda više i bolji međusobni skor.

Skor na domaćem terenu: Na svom stadionu ostvarili su 12 pobeda,3 remija i 3 poraza uz gol razliku 49:22.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Osim poraza u poslednjem kup meču od Juventusa 1:2, Atalanta je pre toga bila u seriji od 10 mečeva bez poraza (8 pobede i 2 remija)

Izostanci: Hateboer (22/1 odbrana), Kovalenko (1/0 sredina).


Pozicija na tabeli gosta: Milan ima odličnu sezonu s obzirom na neke od prethodnih, nalaze se na 3.mestu sa skorom 23 pobede, 7 remija i 7 poraza i sa gol razlikom 72:41. Oni u ovom meču traže osiguranje mesta koje vodi u Ligu šampiona, a to mogu da ostvare ukoliko pobede danas, bez obzira na ostale rezultate, ali ukoliko remiziraji ili dožive poraza danas, u LŠ će se plasirati samo ukoliko Napoli ili Juventus ne pobede svoje mečeve ili ukoliko Napoli izgubi, a Juventus dobije, takođe ostaju bez mesta u LŠ, ako Napoli igra nerešeno, Juventus pobedi i oni izgube od Atalante.

Skor na gostujućem terenu: Najbolji su gost lige sa 15 pobeda, 1 remijem i 2 poraza i gol razlikom 41:17.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Tri pobede, jedan remi (0:0 protiv Kaljarija) i poraz od Lacija 3:0 su njihov učinak u poslednjih pet mečeva u Seriji A.

Izostanci: Nema prvog strelca ekipe Ibrahimovića (19/15), dok su pod znakom pitanja nastupi Tonalia (25/0 sredina) i drugog strelca tima Rebića (27/11).



Međusobna tradicija: U poslednjih 11 mečeva, samo jedna pobeda Milana, uz 6 remija i 4 pobede Atalante, od kojih je jedan iz prvog dela sezone 0:3 na stadionu Milana, slavila je Atalanta.

Zaključak: Atalanta je na pragu veliko uspeha i 2.mesta u ligi, tako da se ne očekuje da popuste Milanu, iako bi u tom slučaju igrali za najvećeg rivala ekipu Juventusa. Gasperini, trener Atalante je radio u Juventusu, ali s obzirom da može da izvede najjači tim, da igra pre svega za drugo mesto i da je u prvom delu lako pobedio u Milanu, smatramo da će Milan danas koji je bez dva najbolja strelca tima, teško do pobede i mesta u Ligi šampiona.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Smatramo da je idealno odigrati kombinaciju 1X&2-5, po kvoti 1,90, jer Atalanta neće kalkulisati na ovom susretu pa bi mogli da vidimo jednu rasterećnu napadačku utakmicu, sa najmanje dva gola na meču.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje